top of page
Buscar

121è ANIVERSARI del CERCLE


L'alegria que es reflecteix en l'expressió del Xavi Segú, l'Anna Turon i la Mercè Sesé - com a representants del CONSELL DIRECTIU - demostra la satisfacció de celebrar un aniversari més de la casa amb el que això significa de vida, activitat, convivència i amistat.


Enguany, la festa va començar el DISSABTE 2, data en la qual també es va celebrar SANT MEDIR ja que, quan cau en diumenge, es passa a dissabte.
Una taulada ben parada i un servei impecable a càrrec de la REBECA i el seu equip va marcar l'inici del cap de setmana.


El menú va ser molt bo amb uns entrants variats i un segon plat a escollir. El preu era més assequible del que costava en realitat, ja que l'Entitat costejava la diferència per convidar-nos.

El bon ambient, converses i rialles vam omplir l'estona de l'àpat.A l'hora de les postres, es va convidar a la persona més jove de la taula -l'Arlet Quintana - a bufar les espelmes.La sobretaula es va allargar fins a l'hora que baixaven les colles de Sant Medir. Aleshores, es va buidar el bar i al cap d'un parell d'hores la gent va tornar a entrar per fer el brindis tradicional d'aniversari i acompanyar el cava amb tortell exquisit de de la nostra pastisseria de confiança.
El nostre president va fer un brindis molt entusiasta on va recordar els orígens de l'Entitat -com a resultat d'una escisió del Centre Moral - i on va comentar que, si bé ara ja no ens identifiquem col·lectivament i oficialment com a "catòlics", tal com es definien els fundadors, els estem molt agraïts d'haver fundat una Entitat tan fantàstica que hagi perviscut al pas del temps i que ens impulsa constantment a mirar al futur.L'endemà, DIUMENGE 3, ens vam trobar a les 12h per l'acte institucional de lliurament de les insígnies. Enguany hi havia quatre noies mereixedores de la insígnia de plata pels 25 anys d'antiguitat com a sòcies: MARIONA BADIA, MARTA REDONDO, MONTSE IRANZO i ROSER VILAJOSANA.El XAVI SEGÚ va presidir l'acte i va parlar sobre el significat que té rebre una insígnia de plata en el context que vivim on la continuïtat en una feina o en un compromís i la fidelitat a un projecte o a una parella costen tant de mantenir.

Tant és així, que sentia una "enveja sana" per les noies que rebien la insígnia, ja que ell havia entrat al Cercle de més gran i encara li quedava molt temps perquè l'hi donessin.


Es va mostrar molt satisfet de presidir l'Entitat, va donar les gràcies als assistents a l'acte i a les autoritats polítiques i socials convidades i va donar la paraula a l'ABRIL TORMOS com a artista convidada de l'exposició que hi ha al bar i que durarà fins a Setmana Santa i que, per cert, està agradant molt a tothom.L'Abril va mostrar-se contenta i emocionada i va agrair l'oportunitat d'exposar la seva obra al bar del Cercle ja que considera l'entitat com "la seva segona casa".
El Consell Directiu - Mercè Sesé, Anna Turon, Paula Miguel, Marta Torrecillas i Begoña Pérez (faltava la Ruth Blanes).

Amb la MARTA REDONDO Amb la MONTSE IRANZO


A continuació, com ja és habitual, es va servir un vermut de germanor per a tots els assistents on vam continuar tenint l'oportunitat de xerrar i passar una bona estona.


A alguns grups els va fer il·lusió fer-se fotos.Les dues sòcies que acabaven de rebre la insígnia de plata. Les altres dues sòcies - Mariona Badia i Roser Vilajosana - eren fora de Barcelona i van disculpar la seva absència.Rosa M. Manich, David Sánchez, Carme Bigorra, Montse Gràcia, Sílvia G. Gràcia, Quim Fuster i Bea Riera.

Les autoritats d'associacions i de partits polítics presents a l'acte.
Lluís Cussó, Montse Cussó, Pepa Porta, Montse Iranzo i Jordi Tayà, Joan Amat, Cris Nafría, Marta

Leo Quintana. Torrecillas, Gonçal Carrero, Alba Tibau, Pepa Porta,

Jordi Alcaide, Tanti Fabregat, Sònia

Guallar, Mònica Clemente i Montse Iranzo.

La nena que treu el cap és la Mariona

Carrero.Els mateixos/es que han sortit a altres fotos més la La Montse Iranzo amb la seva parella Jordi Moreno.

Marta Gimeno i la petita Mia Carrero.
Paula Gràcia, Bego Pérez, Mercè Martí, Montse Farran, Joan Torrecillas, Eduard Doncos, Ramon Rull, Marta

Jan Guillem, Núria Comellas, Mònica Cemente, Eduard Doncos, Torrecillas, Roger Rull, Anna Torrecillas, Roger

Joan Torrecillas. Serrano, Adela Pitarque i Ramon Tremosa.
Bernat Fàbregues, Rafel Gràcia, Tani Fabregati les germanes Mariona i Mia Carrero.

En fi; com podeu veure, va ser un acte molt agradable on tothom es va sentir com en família.


Us convidem a gaudir d'aquestes estones lúdiques al Cercle i a enfortir els vincles d'amistat entre nosaltres més enllà de les activitats concretes que hi realitzem.


ENHORABONA I FINS L'ANY VINENT!
Comments


bottom of page