top of page
Buscar

CASTANYADA I TÚNEL DEL TERROR AL CERCLE


Aquest és l’aspecte que oferia el bar la nit de la Castanyada i/o Halloween. Una bona colla de socis/es ens hi van reunir per sopar plegats i conviure una estona.


El sopar va ser molt bo a càrrec de la nostra cuinera Rebeca i servit amb simpatia per tot el seu equip. Moltes gràcies!A partir de les 22.30h, es va formar una cua llarguíssima davant de la porta d’entrada i, en grups de cinc persones, vam anar entrant al recorregut. Al final, van passar més de 200 persones.


(Les fotos següents es van fer amb els llums encesos quan tothom ja havia passat pel túnel)

Començàvem a la sala de descans on entràvem en una mena d’habitació tancada que voltava mentre anàvem sentint els avisos que érem a la nit de “La purga” i que havíem d’intentar sobreviure.

Després vam entrar a la platea on una nena malèfica ens perseguia, després vam pujar fins als caus on havíem de travessar el passadís estret enmig de figures que ens espantaven i ens anaven al darrera fins que arribàvem a la sala de dansa i passàvem per un recorregut fins que entràvem a lles golfes on ens feien posar la mà dins d’un líquid infecte…Bé; anècdotes a banda, expressem el nostre agraïment al JORDI DONCOS, com a responsable general del Túnel en una edició una mica complicada, ja que força joves participants habituals no han pogut ser-hi a causa dels estudis. Això no obstant, s’ha envoltat de l’equip següent i se n’han sortit!

Enhorabona a l’equip:


AGNÈS BRAU, ARIADNA BLASCO, ÀURIA AMAT, CARLA VILARRÚBIA, JANA VERD, JUDIT GONZÁLEZ, MARIA BRAU, MARTINA PERPINYÀ, MIREIA SUST, NORA ALCAIDE, RITA RULL, ROGER SOLÉ, SARA SAINZ.


El que ens consta és que la gent sortia molt contenta i deia que s’ho havia passat molt bé. Algunes persones comentaven que havien conegut el Cercle gràcies al tradicional “Túnel del Terror”.


TENIM UNA MARCA MÉS AL BARRI!


Comments


bottom of page