top of page
Buscar

EL JOVENT DE CADA ÈPOCAEl JOVENT DE L'ÈPOCA en què es va estrenar "ELS 80 SÓN NOSTRES".


Recordem-los:


D'esquerra a dreta, Roger Ferrer, Roger Tort, l'amic Carles Bellosta - el nostre apuntador -Espe Valls, Montse Boleda, Gemma Clemente, Isabel Valls, Carles Torrecillas, Rafel Gràcia i Jaume Gómez.


Entrevistem a la Montse Gràcia, directora.


CC Què t'ha motivat a tornar a muntar aquesta obra?


MG Buscava una obra de text per aquesta temporada i em vaig recordar d'aquesta. El meu fill Jaume la va dirigir la primera vegada que es va representar amb el seu grup d'amics, el jovent d'aquella època.

Recordava que m'havia agradat molt i he volgut recuperar-la ja que, en aquest moment, hi ha un grup de nois i noies que tenen l'edat exacta per fer-la.

A mi m'agrada molt com escriu l'Ana Diosdado; dibuixa uns personatges amb una personalitat molt marcada, alegre i dramàtica alhora.

Com a actriu, vaig participar a l'obra "Olvida los tambores" de la mateixa autora i també em va agradar molt.El jovent actual.


D'esquerra a dreta: Laura Doncos, Guillem Cadafalch, Pau Arrando, Sara Sainz,

Júlia Fàbregues, Jordi Doncos, Pere Fàbregues, Avo Buchaca.CC Creus que pot interessar aquesta obra al públic d'avui?


MG I tant que sí! Per desgràcia, l'obra planteja uns conflictes que encara perduren avui en dia i que són molt actuals: conflictes generacionals, inquietuds, amors, desamors, decepcions, delinqüència juvenil, diferència de classes.

El meu fill la va traduir del castellà i és la versió que farem nosaltres.CC Digue'ns tres motius per venir a veure l'obra


MG El primer motiu és perquè l'obra està molt ben escrita i fa pensar molt en els conflictes del jovent.


El segon motiu és que la companyia està formada per un grup de joves que estan junts des de petits, que han estat a Tallers, que han col·laborat en l'Estel, en musicals, festes... però no havien tingut l'oportunitat de coincidir en una obra de text. Són realment formidables.


El tercer motiu és per la implicació de tota la companyia i dels tècnics des del primer dia. Han hagut de muntar i desmuntar un parell de vegades a causa de la Covid.

Per a mi, ha estat una experiència inoblidable treballar amb ells i elles.

Visca el Teatre i visca el Cercle!


Comments


bottom of page