top of page
Buscar

ENGINY, DIVERSIÓ, CRÍTICA, QUALITAT

Aquests ingredients - i d'altres que ens sorprendran - els podrem trobar al nostre teatre el cap de setmana vinent en l'obra "SENYOR MEU" de N. Krasna.
En aquesta foto, podem veure una mostra de la posada en escena.


Conversem amb el director,

GUILLEM PEIRE


CC Com has conegut aquest text i què t'ha motivat a presentar-lo a la temporada teatral?


GP Doncs va ser veient, millor dit, reveient un clàssic de Stanley Donnen quan vaig pensar: "això ha de ser una obra de teatre". Vaig investigar i, gràcies a internet - que és una meravella! - vaig trobar el text original.

Vaig veure que el text estava molt ben tramat, em va agradar, el vaig traduir i vaig trobar el repartiment idoni per fer-lo al Cercle i m'hi vaig llançar.CC Donan's tres motius per venir a veure l'obra.


GP En primer lloc perquè es una obra divertida; no és una comèdia esbojarrada - nosaltres li diem "comèdia romàntica" -. És divertida i lleugera.

El text és molt intel·ligent, fantàstic. Parla de coses serioses però des d'una perspectiva simpàtica. És d'aquells textos que diu les coses sense dir-les. Es dirigeix a la intel·ligència de l'espectador.

I, sobretot, perquè ho fem molt bé.CC Doncs gràcies, Guillem! Ens has fet venir moltes ganes de veure-la!

Molta merda!!!

Comments


bottom of page