top of page
Buscar

FESTES DE LA MERCÈ: PRESÈNCIA DEL CERCLE


El CERCLE al Palauet Albéniz en la recepció de l'alcalde a Entitats i Associacions de Barcelona. Ens representava el nostre president, Xavi Segú.

A primera fila hi veiem l’actual Regidora del nostre Districte: Laia Bonet (la segona de l'esquerra).

ESBART
Ball del Vano i el Ram
Amb la colla de Geganters de Gràcia a l'Ajuntament de Barcelona

A les 11 vam ballar el “Ball del Vano i el Ram” amb Geganters de Gràcia i gent propera a l’Esbart dins del “Mercè Dansa”. Allà vam compartir escenari amb la Cobla de Sabadell i altres esbarts. Cadascú feia un ball i, al final, convidàvem el públic a ballar balls populars. Com a cloenda, vam ballar tots plegats el “Galop de la Mercè”.


A les 13 vam fer una actuació d’un fragment del nostre espectacle de “Danses Mediterrànies” al Palauet Albéniz juntament amb altres esbarts.


A les 17 vam repetir el “Ball del Vano i el Ram” a la plaça Sant Jaume amb les mateixes danses populars al final.


COR VIVACE
Al Saló de Cent
Vivace, en ple concert, a l'escenari de la PLaça Sant Jaume.

Amb una plaça Sant Jaume on no hi cabia ni una agulla, el nostre cor va interpretar algunes cançons del repertori que ens oferirà aquest cap de setmana.


Llegim les impressions de com ho van viure alguns cantaires com l’ANNA MULLOR, l’ESTHER ÁLVAREZ i el RAMON CUENCA.


“La meva sensació de l’actuació va ser increïble: cantar amb el cor a la teva ciutat, a la plaça Sant Jaume plena, a l’aire lliure, amb una sonorització molt bona i amb un públic entregadíssim, va ser fantàstic, magnífic… cada cop que hi penso, m’emociono. Va ser una gran experiència.”


“Per a mi va ser una experiència molt bonica perquè mai havíem actuat a la plaça Sant Jaume amb tantíssima gent i, tot i que a mi em va tocar un lloc on no se’m veia gaire, ho vam gaudir moltíssim, la veritat.

A la primera cançó no se sentia gaire bé la música, però després ja sí i vam estar molt contents de ser allà. La gent era molt participativa. Va estar molt bé.”


“Va ser un concert màgic, molt divertit i a un lloc preciós amb la plaça plena de gom a gom. “Gallina de pell”. Un altre record inoblidable al sac.”


I aquí tenim la valoració de la presidenta, QUIMA GARCIA:


“El concert va anar molt bé. Vam fer deu cançons del programa “Freedom” - que és el que estem rodant actualment - i va servir per veure per on anem: algunes coses que hem de pulir, alguna coreografia per millorar… De fet, en aquest concert anàvem sense coreògrafes i ens vam espavilar tant com vam poder.

El que és clar és que vam arribar al públic. La plaça estava plena de gom a gom i veure la gent seguir el ritme picant de mans i fent alguna coreografia també… Veure l’alegria reflectida a les cares de la gent reconforta moltíssim com a cantaire.

I, com a presidenta del Cor, estic contentíssima de representar-lo i veure que podem arribar a tot arreu i que “La Mercè” ens té en compte, la nostra co-patrona de Barcelona.

Espero que altres anys també hi puguem participar perquè, tot i que en acabar el concert estem molt cansats, també estem contents i satisfets.”


I us passem un breu vídeo gravat des del públic per fer-nos millor la idea de com va anar:

Opmerkingen


bottom of page