top of page
Buscar

GRÀCIES PER AQUESTA NIT!


L'equipàs de l'Huracà que va participar en el Túnel.


Asseguts/des - d'esquerra a dreta - tenim: Sara Sainz, Tanit Diani, Guillem Cadafalch, Aixa Arrebola, Rita Rull, Maria Brau, Jana Verd, Clàudia Brau, Laura Doncos, Agnès Brau.


Drets/es - d'esquerra a dreta - tenim: Àuria Amat, Aina Salinas, Abril Tormos, Miquel Sainz, Jordi Doncos, Adrià Serra, Pere Fàbregues, Judit González, Lluc Fàbregues, Júlia Fàbregues, Mireia Sust.

A la foto hi falta la Nur Arrebola.Entrevistem el Pere i la Tanit.


CC Esteu contents de com ha anat "El Túnel del Terror" d'aquest any? Ha vingut molt públic? Més o menys com l'any passat?


PF En general, estem molt contents de com ha anat el "Túnel del Terror" aquest any tot i que hi havia coses que, en un inici, es volien fer i al final no hem pogut; o idees que teníem pensades per a algunes sales, quan ens hem posat a muntar hem vist que no es podien fer o que no eren gaire factibles i hem hagut de repensar-ho.I ha vingut molt públic, però menys que l'any passat.

És probable que sigui perquè hi ha hagut pont i la gent ha marxat de cap de setmana.

Han vingut uns 40 grups amb una mitjana de 7 persones més o menys a cada grup. N'estem contents.


CC Què heu aportat de nou respecte a l'any passat en la posada en escena del túnel?


PF L'any passat el vam fer pensant en pel·lícules de por i aquest any ens hem centrat en el tema del Covid i ens hem inventat que, just quan va aparèixer el Covid a Barcelona, va quedar gent tancada dins del Cercle. I aquestes persones havien de sobreviure.

Aquest any ens hem centrat més en la història i per a la decoració ens hem imaginat un Cercle abandonat, brut, en ruïnes després d'estar tancat durant tres anys.


CC Quanta gent ha participat en la representació del "Túnel"?


TD L'Huracà va creixent poc a poc. Aquest any hem estat unes 22 persones pensant el "Túnel" i preparant-lo, unes 20.Estem molt contents amb l'elenc; totes les persones han donat el millor de sí mateixes per a que el "Túnel" hagi quedat com ha acabat quedant.CC Com valoreu la trajectòria de l'"Huracà" durant aquest any?


TD Estem trobant el nostre lloc dintre de la Casa. Creiem que aquest any hem aportat iniciatives xules i hem fet espectacles entretinguts per als socis i per a tothom.

Cada vegada estem intentant trobar més el nostre camí. Creiem que hem tingut un bon inici i tenim ganes de continuar fent coses, de créixer més i anar més enllà.


CC Quins projectes teniu pensats properament?


TD Abans que acabi el 2022, tenim algunes idees que hem de posar sobre la taula i acabar de decidir si les tirem endavant o no. Volem fer alguna cosa per Nadal.De cara a l'any vinent, potser repetirem i millorarem activitats que ja hem fet aquest any i tenim idees de coses noves. Per tant, tenim nous projectes que posarem en marxa després de valorar, entre tot el grup, com ha anat el "Túnel". De ganes, sobretot, en tenim moltíssimes!


En nom de l'Huracà, donem les gràcies al Quim Fusté per haver-nos permès fer servir l'escenografia de la seva obra i al Cercle per donar-nos aquest espai per explicar com ha anat el "Túnel".


CC Gràcies de nou, Huracà! Desitgem que seguiu demostrant tanta iniciativa i ganes de fer coses!

Ens tindreu al vostre costat!


Comments


bottom of page