top of page
Buscar

LAIA BARBERO DÍAZCC Quant temps fa que treballes amb nosaltres?

LB Treballo amb vosaltres des del setembre del 2023.


CC Coneixies El Cercle d'alguna cosa?

LB Doncs, no. No coneixia l'espai fins que la Maya, sòcia del Cercle, em va parlar que necessitàveu un/a conserge.


CC En general, t'hi has trobat bé treballant al Cercle?

Ens pots compartir algun bon record o alguna anècdota especialment bonica?

LB Treballant al Cercle, m'he sentit molt còmoda i a gust. Tota la gent que m'ha vingut a parlar o que m'ha compartit alguna anècdota, sempre ha estat molt amable i agradable. Des del dia 1, m'he sentit integrada dins de la família que formeu.


M'agradaria compartir, com un bon record, les xerrades amb el Leo Quintana sobre l'evolució de l'esbart i les danses tradicionals catalanes. Ha estat molt interessant poder rebre la seva opinió sobre els canvis que s'han hagut d'anar fent per adaptar-les a avui dia i escoltar el criteri d'un coreògraf és una lliçó que m'emporto amb molta estima.


CC Hem rebut la notícia que canvies de feina. Ens pots comentar on aniràs?

LB Canvio de feina per una del meu sector de Restauració i Conservació d'obres d'art. Començo un projecte de conservació de façanes patrimonials de l'Ajuntament de Barcelona.


CC En general, què t'emportes d'aquesta experiència? 

LB M'emporto l'estima de la gent que he conegut i el calendari de les següents obres de teatre que estrenareu a veure si puc venir com a públic.

Comentários


bottom of page