top of page
Buscar

QUÈ HAN FET LES SECCIONS?

LA JUNTA DE TEATRE ENS FACILITA LA VIDA!Van dedicar el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre a endreçar l'atrezzo del pis.


Exactament!

L’ordre i la neteja són signes de civilització i una ajuda inestimable per a tots els/les integrants de la Secció de Teatre quan necessitem vestuari i utillatge.

Ara, la pilota la tenim nosaltres: som els responsables de mantenir l’ordre i respectar la feina de l'equip de la Junta.


Si necessitem res d'atrezzo, ho demanem a algú de la Junta o al productor/a de l'obra en què estiguem treballant.
RECORDEM QUI FORMA PART ACTUALMENT DE LA JUNTA DE TEATRE?

La Carme Bigorra, la Montse Gràcia, l'Oriol Bou, la Sílvia Gómez, la Cris Nafría, el Quim Fusté i la Clàudia Sartorio.

El David Sánchez i la Rosa Martí també van donar un cop de mà en l'endreça.US PRESENTEM LA NOVA SECCIÓ DE JOVES


Conversem amb en Jordi Doncos i la Sara Sáinz de la nova Secció.

(CC: Cercle Comunicació)

CC: "Huracà Juvenil" és tota una declaració d'intencions. És un nom molt potent. Per què el vau triar?

JD: Perquè volem ser com un huracà, arrasar, que se'ns vegi. Veiem que ara hi ha poc moviment al Cercle. Quan érem petits no es podia ni entrar al Cercle els dies que el Barça jugava la "Champions" de tanta gent com hi havia. Ara està gairebé buit.

SS: Ens agradaria recuperar l'ambient que hi havia al Cercle quan els nostres pares eren joves.Volem fer activitats per a tothom al llarg de l'any. Volem que el Cercle guanyi vida i que els joves d'altres seccions i activitats com els Tallers també s'hi apuntin i visquin més el Cercle.

JD: Sí, nosaltres som fills de circolistes i tot això ho fem pel Cercle!


CC: Calculem que fa uns 10 anys que els diferents grups de jovent del Cercle han muntat el "Túnel del Terror" per la nit de Tots Sants. Vosaltres és la primera vegada que l'organitzeu?

SS: Sí, hi havíem participat altres anys, però és la primera vegada que l'organitzem.

CC: Doncs us felicitem perquè heu tingut molta gent - 200 persones - i us heu organitzat molt bé, tant per muntar-lo com per desmuntar-lo. Creieu que el "Túnel del Terror" ja forma part de les activitats tradicionals del Cercle?

JD: Bastant, per aquestes dates els nostres amics ens pregunten si el farem, però jo crec que caldria fer-ne més difusió pel barri. I aquest any hem fet un "pas de nens": un recorregut només per als més petits amb els llums encesos perquè veiessin com ho havíem muntat.


CC: És una idea molt bona! I una altra cosa per la qual us volem felicitar és perquè heu inclòs nois i noies de 1r i 2n d'ESO a l'equip d'organització del "Túnel". Segur que s'ho deuen haver passat bomba!

JD: I tant! I és una bona manera de tenir relleu.


CC: Veiem que al "Túnel" hi ha participat 20 persones. Realment, un èxit! Tothom és de la Secció?

SS: Tots menys els de 1r i 2n d'ESO. A l'"Huracà Juvenil" s'hi pot entrar a partir de 15 anys (3r d'ESO) fins als 25. És com ens ho hem plantejat.


CC: I quanta gent teniu apuntada?

SS: En aquest moment som 26 membres i alguns més que han demanat de formar-ne part.


CC: És una notícia magnífica! Desitgem que seguiu tenint ganes de fer moltes coses i tan ben fetes i us felicitem de tot cor.
Participants del "Túnel del Terror":

Jordi Doncos, Júlia Fàbregues, Àuria Amat, Laura Doncos, Abril Tormos, Adrià Serra,

Aina Salinas, Guillem Cadafalch, Lluc Fàbregues, Pere Fàbregues, Tanit Diani, Judit Gonzàlez, Mireia Sust, Aixa Arrebola, Nur Arrebola, Jana Verd, Maria Quintana, Miquel Sáinz, Agnès Brau, Maria Brau, Rita Rull, Maria Sota, Nora Alcaide, Marta Gimeno.


LA GIRA DE "VIVACE" A EUSKAL HERRIA I A NAVARRA


El cor ha cantat, ballat i celebrat dos concerts: un a ZIGOITIA (Àlaba) i l'altre a LAKUNTZA (Navarra).

L'entusiasme dels cantaires i la felicitat de tornar a viatjar plegats s'ha fet ben palès aquest cap de setmana a les xarxes socials i ho hem seguit de prop. Els concerts han anat molt bé i ha estat molt motivador trencar la rutina i trobar altres espais per a la convivència.

Enhorabona, Vivace!
Comments


bottom of page