top of page
Buscar

Secció Corals: A TEMPO
AQUEST DISSABTE, CONCERT!Aquí teniu un comentari de la meitat de les peces que s'interpretaran i situem els compositors. https://www.elcercle.cat/post/secció-cor-a-tempo


Avui us acabem de fer el comentari de la resta de peces que s'interpretaran:CHRISTINA ROSSETTI (Regne Unit, 1830 - 1894)


Poetessa

STEPHEM CHATMAN (Canadà, 1950)


Compositor


"REMEMBER"


Una adaptació moderna d'un poema de Rossetti, amb una música que captura la seva senzillesa i profunditat emocional.LOWELL MASON (EUA, 1792 - 18729


Músic
SARAH F. ADAMS (Regne Unit, 1805 - 1848)


Poetessa


"NEARER, MY GOD, TO THEE"


Un himne clàssic amb una melodia reconfortant i lletra espiritual.KIM ANDRE ARNESEN (Noruega, 1980)


Compositor, molt conegut per la seva música coral"EJA MATER"Una peça contemporània que combina lirisme i espiritualitat amb una rica paleta harmònica.
GAVIN HIGGINS (Regne Unit, 1983)"CRUELTY HAS A HUMAN HEART"Una obra moderna que explora temes de humanitat i crueltat amb una textura vocal intensa i expressiva.
BOB CHILCOTT (Regne Unit, 1955)


"A LITTLE JAZZ MASS"


 Aquesta obra combina elements de la missa tradicional amb el ritme i l'estil del jazz.


Composta per cinc moviments (Kyrie, Gloria, Sanctus, Benedictus i Agnus Dei), destaca per les seves harmonies jazzístiques, ritmes sincopats i una interpretació viva i energètica.

 

Chilcott fusiona magistralment la música sacra amb el llenguatge modern del jazz, oferint una experiència coral única i dinàmica.


Aquesta peça estarà acompanyada per un trio de Jazz i serà una mica teatralitzada.


Com podeu veure, serà un concert variat, molt bonic i diferent.


GAUDIM-LO!

Comments


bottom of page