top of page
Buscar

Secció de Teatre: ELS MISERABLES


En aquesta ocasió, i tractant-se d'una segona reposició, ens fa il·lusió motivar l'assistència del públic amb les paraules que la mateixa directora - MONTSE GRÀCIA - ens dedica en el programa de mà:


"A la temporada 1997-1998 vàrem estrenar per primer cop aquest meravellós musical sobre el nostre escenari. Van ser moltes representacions al Cercle, alguna a Arenys de Munt i unes quantes escenes al "Luz de Gas".


No va ser fins a la temporada 2007-2008 que vam tornar amb el mateix repartiment per celebrar el desè aniversari.


I ara, després de setze anys, hem aconseguit reunir-nos de nou tots plegats per repetir-la amb un nou repartiment. La majoria són molt joves, alguns d'ells fills/es dels actors/ius que la van estrenar, fet que m'enorgulleix al màxim.


Em sento privilegiada de tenir aquest gran grup de familiars i amics al meu costat des de fa més de trenta anys compartint els musicals, obres de text, clàssics... Aquests "Miserables" són, per part meva, els definitius. Un retrobament de tres generacions juntes fent allò que més ens agrada i ens omple de goig.


El meu agraïment a tots ells i visca sempre els musicals!!!


El meu agraïment a la junta de teatre, a tot l'equip d'intèrprets i tècnics/ques, als d'abans i als d'ara per la seva implicació i il·lusió.


I a vosaltres, el nostre públic del Cercle!"


I recordem els creadors del musical:
VICTOR HUGO (1802 - 1885)


Autor de la novel·la


"LES MISÉRABLES" (1862)CLAUDE-MICHEL SCHÖNBERG (1944)Compositor musical de "Les misérables" (1980)
ALAIN BOUBLIL (1941)Autor del llibret


HERBERT KRETZMER (1925 - 2020)Lletrista de la versió en anglès del musical

En aquest teare de Londres fa 38 anys que es representa ininterrompudament.Al West End de Londres ha estat el musical que ha durat més temps: 9.500 funcions.A Broadway (NYC) és el tercer musical més representat després de "Cats" i "The phantom of de opera".


I avui, per acabar el reportatge, un petit regal: un vídeo sorpresa de què s'està coent en els assajos i anar fent boca per venir a veure'l.Comentarios


bottom of page