top of page
Buscar

Secció de Teatre: "ELS MISERABLES" (2n reportatge)


Aquest mes d'ABRIL destaquem i agraïm l'aportació artística de la MONTSE GRÀCIA i dels seus fills JAUME i SÍLVIA per haver tornat a posar en escena "ELS MISERABLES".


Escoltem què diuen:


MONTSE: Reconec que jo soc qui engresco la gent, però no hauria pogut tirar endavant aquesta reposició sense l'ajuda del Jaume i la Sílvia que, a més de ser els meus fills, són persones implicades amb el Cercle i que han dedicat moltes hores del seu temps a fer-la possible. En Jaume ha revisat totes les músiques i ha donat més coherència a l'argument i ha afegit breus escenes parlades que no s'havien fet mai. La Sílvia s'ha ocupat de la gestió de tota la regidoria i d'organitzar els assajos que han estat una bogeria! Moltes gràcies!


JAUME: L'experiència ha estat espectacular. "Els Miserables" és un musical que ens estimem molt, ja que va ser el primer que vam fer amb la família fa 26 anys. Després de fer-lo dues vegades, a la meva mare li venia de gust tornar-lo a presentar en format concert com s'ha fet a Londres. Quan em va explicar com ho volia fer, reconec que jo vaig ser el culpable d'animar-la a tornar-lo a representar. Vaig pensar que ja que ens posàvem a repassar i a recuperar la feina feta, valia la pena liar-se la manta al cap i fer-ho bé.


He estat uns anys sense fer res al Cercle per feina i fa un mes vaig aparèixer i entre els tres ens hem repartit les tasques i les escenes per muntar i penso que han quedat molt bé.

El públic que ve a veure els musicals de El Cercle és efusiu, carinyós i et fa comentaris molt positius, alhora que comprèn que hi ha aspectes millorables.


Els tres pilars fonamentals, per a mi, són: que la companyia s'ho passi bé en els assajos i en les funcions, que el públic les gaudeixi i que la Casa no hi perdi diners. Si en guanyes, encara millor! Crec que això s'ha aconseguit.


Hem patit perquè sempre acabem anant justos de temps però, a l'hora de la veritat, la recompensa fa que recordem per què fem teatre al Cercle i per què ens emboliquem en musicals amb tanta gent.


Les mostres d'agraïment del públic i els múltiples missatges rebuts felicitant-nos, ens estimulen a seguir pensant en continuar fent grans projectes.


SÍLVIA: Jo només vull agrair a tothom la il·lusió i dedicació a aquest musical. Als joves i als petits que pugen amb unes veus increïbles, gràcies! I, sobretot, a aquells que han sortit les tres vegades i que, des de fa tants anys, encara són al peu del canó amb professionalitat i carinyo. Gràcies a la gent que han ajudat perquè tot sortís endavant: pintores, escenògr@fs.


Moltes gràcies, Mammy Blue, per la passió que poses en tot el que fas. I, com no!, moltes gràcies, Jaumet, per ser un crack i tocar tantes tecles.


I, per, acabar, moltes gràcies al públic que ha quedat tan meravellat i ens ha fet unes crítiques molt reconfortants.Seguim recollint testimonis dels representants del COR que han actuat en les tres edicions:BERNAT FÀBREGUES


Penso que "Els Miserables" ha marcat un abans i un després en els musicals del Cercle. Fa 26 anys, va ser el primer musical amb cara i ulls i amb micros i, pels qui el vam fer, va ser una experiència al·lucinant.


Ho vam tornar a fer per segona vegada i va ser un èxit brutal. Molts de nosaltres vam repetir paper.


I ara, que és la tercera vegada, què més bonic que gaudir dels nostres fills fent papers que havíem fet nosaltres. El meu fill Pere ha fet exactament el mateix paper que jo vaig fer de jove.

EL musical és preciós, la història arriba molt i tothom s'emociona.

Estic molt content d'haver-lo tornat a fer. També estic cansat, ja que són molts assajos amb molta gent, però quan estàs a l'escenari i veus el resultat, és molt il·lusionant.
Aquesta foto recull les noves actrius i actors que es van incorporar l'any 2008 i que han tornat a participar-hi ara:


Les fotos en escena són de elXaviXavi_fotògraf.

Les fotos en els vestuaris són de CC


ORIOL BOU

RAMON RULL

CRIS VIDAL

TXELL BOU

JORDI MEDRANO

NÚRIA COMELLAS

CRIS ESTEVE


A tots ells i elles, el nostre agraïment per col·laborar a enriquir l'espectacle.


I en aquesta tercera edició s'han estrenat fent els personatges següents:CRIS ESTEVE com a Fantine

GEMMA CLEMENTE com a FantineRAMON RULL com a Thénardier

SILVIA G. GRÀCIA com a Mme. Thénardier


JORDI MEDRANO com a Jean ValjeanJAUME G. GRÀCIA com a Thénardier


ENHORABONA!Els Miserables 2024: fotos de la companyia.

Ara coneixerem les noves incorporacions d'aquest any.

Són un seguit d'actrius i actors que han treballat amb gran entusiasme. Alguns d'entre ells/elles, ha estat la primera vegada que han fet teatre amb nosaltres.ABRIL TORMOS LAURA DONCOS

ADRIÀ SERRA LLUC FÀBREGUES

ALEIX CABRERA LLUC TORRECILLAS

ALFRED GARCIA MAYA ÁLVAREZ

ANDREU MONRÓS MIREIA SUST

ANNA MULLOR NORA ALCAIDE

ÀURIA AMAT ONA ESTEVE

AVO BUCHACA PAULA GRÀCIA

BERTA MARTÍN QUIM FUSTER

CARME ADELL PERE FÀBREGUES

CARME BIGORRA RAMON CUENCA

EMMA KEFAUVER RITA RULL

DANI INVERNON ROGER RULL

DAVID SÁNCHEZ SARA SAINZ

FERRAN REIG SERGI HOM

GUILLEM CADAFALCH TANIT DIANI

GIULIA VALENTINI VÍCTOR VIVES

IGNASI TORRENTÓ

JAUME ROIG

JORDI DONCOS

JUDIT PRATS

JUDIT GONZÁLEZ

JÚLIA FÀBREGUES


BENVINGUDES i BENVINGUTS!


Els hem demanat una paraula, una frase o, si ho preferien, un text per resumir la seva experiència i hem rebut les respostes següents:


ALEIX CABRERA


No hi ha prou adjectius per descriure com em sento després d'aquesta darrera quinzena, però feliç, agombolat i profundament agraït, en són alguns. Poder viure 'Les Misérables' entre bastidors i damunt de l'escenari, a pocs dies de l'estrena, quan la maquinària ja estava ben greixada i rodada, amb tot un equipàs de professionals darrere, ha estat un regal tant inesperat com desitjat, i un moment de vida que ja s'ha fet un lloc en la meva ànima.ALFRED GARCIA


Feliç de compartir un gran musical amb grans artistes i grans persones i aprendre un munt de cant i interpretació. I m’ho he passat molt bé!


ADRIÀ SERRA


Una experiència miserablement maca


ANDREU MONRÓS


Formar part de "Els miserables" ha estat una experiència que ja m'emporto per la resta de la meva vida. Brutal.


ANNA MULLOR


Ha estat increïble poder fer el musical dels

musicals en català!


CARME BIGORRA DAVID SÁNCHEZ


Una gran experiència i un orgull veure la gent Una experiència inoblidable

jove del Cercle amb tanta força, entusiasme

i bon fer.


FERRAN REIG GUILLEM CADAFALCH


M'ha agradat mol formar part d'aquest grup. Per Déu, que en soc de ceballut!

IGNASI TORRENTÓ JAUME ROIG


Representar els Miserables al Cercle Ha sigut una bogeria molt

és molt emocionant i intens, estic molt emocionant i espectacular!

content de poder-hi participar fent el

paper de Marius. Per a mi és tot un regal

tornar a la casa amb aquesta producció

tan bonica. Moltes gràcies, Montse!JORDI DONCOS


Per a mi, fer "Els Miserables" ha estat BRUTAL. És un musical que he vist milers de cops i sempre, entre els de la meva edat, havíem somiat de fer i ara, per fi, l'he fet encara que, en el meu cas, només dos dies per feina. I, sobretot, poder fer-lo amb la meva família sobre l'escenari, els meus pares, la meva germana, la meva parella i la meva tieta.


Sé que no serà l'última vegada que aquest musical serà representat al Cercle.


I al següent cop que es faci, tornaré a pujar a l'escenari amb la mateixa il·lusió que ho he fet aquesta vegada. (Qui sap si com a Javert......)
JUDIT PRATS JÚLIA FÀBREGUES


Un luxe ser "Miserable". Donar vida al paper de la Cosette

m'ha fet sentir molt especial.LAURA DONCOS


Se que "Els Miserables" no és un musical qualsevol pel Cercle i, per això, m’ha fet especial il·lusió poder formar part d’aquesta tradició. Sobretot fer de Cosette, ja que l’última vegada que es va fer al Cercle, la meva tieta va fer aquest paper.


Encara recordo quan la Sara i jo anàvem a veure el màxim d’assajos que podíem per veure els nostres pares, tietes i àvies fer allò que tant els agradava. I ara, havent pogut formar part de la tercera edició i pensar que els nostres familiars han format part de les tres edicions, m’omple d’orgull i no puc evitar emocionar-me.LLUC FÀBREGUES MAYA ÁLVAREZ


Família Ha estat una experiència acollidora

i emocionant.


DANI INVERNON


Molta emoció i un orgull.


NORA ALCAIDE


Entusiasme!
PAULA GRÀCIA


M'he sentit especial.

QUIM FUSTER


Nou Eix Teatral Mundial:

WEST END/ BROADWAY/ GRÀCIAPERE FÀBREGUES RAMON CUENCA


Fem un dring! Emocionant!!! Un gran record del tercer Miserables, compartit amb persones estimades de diferents generacions!! Un enorme plaer!!!


SARA SAINZ

FamíliaSERGI HOM


La il·lusió d'un nen a platea s'ha

fet realitat setze anys després.

VÍCTOR VIVES CARME ADELL


Feliç de participar un cop mes en un Va ser la primera obra que vaig veure

dels grans projectes del Cercle. al Cercle. Em va encantar i vaig

pensar: "A mi m'agradaria estar

aquí!" Em vaig apuntar al Cercle,

han passat els anys i... aquí estic.

Ha estat un somni.ÀURIA AMAT

Un somni fet realitat. Des de molt petita, sempre m'ha encantat "Els Miserables" i poder fer-lo ha estat una de les millors experiències que he viscut i més com a jove de la barricada.


AVO BUCHACA


Valor!


TANIT DIANI


Ha estat un plaer participar-hi.

Sempre havia sentit històries de "Els Miserables" del Cercle i ara, amb molt de gust, puc dir que n'he format part.


Ha sigut realment magnific!


QUI FA POSSIBLE QUE SIGUEM FELIÇOS DALT D'UN ESCENARI?


A més de les DIRECTORES/ORS, l'equip tècnic aporta la fantasia, la llum, el so i la màgia de l'espectacle. Absolutament imprescindibles!


Agraïment al JAUME GÓMEZ pel disseny de llums, a la LAURA DOMÍNGUEZ i al MARC GIMENO com a impecables tècnics de llum, al XAVI SEGÚ i al MARC CADAFALCH com a excel·lents tècnics de so, a la MONTSE GRÀCIA i RAFATÓ TEATRE pel vestuari, a la perruqueria de CARME BIGORRA i DAMARET.LAURA DOMÍNGUEZ i XAVI SEGÚ en plena feina!
TOMÀS ROSADO I LIA BOU


El director que va iniciar l'experiència i la directora que li agafa el relleu.


Gràcies per la feina!Continuem amb més fotos de les representacions:Públic: "És la vegada que més he entès

el personatge d'en Jean Valjean.

L'he vist molt més humà."

I, per acabar, "Miserables entre caixes!"


Per si algú es perd... Les Cosettes d'ahir i d'avui.


El diàmetre dels vestits de l'època


Fent caliu...


En Jaume donant instruccions amb la Laura preparada per gravar memòries.66 intèrprets i 14 tècnics/ques: 80 persones


ENHORABONA i GRÀCIES!

Comments


bottom of page