La convocatòria d'assaig intensiu a la terrassa de casa del director - PEP BRANSUELA - va reunir la companyia. En lloc de l'últim sopar", van celebrar "el primer dinar".
Els autèntics protagonistes d'aquesta foto són el mateix PEP - com a cuiner - i el seu magnífic arròs mar i muntanya amb escamarlans.
Devia ser boníssim!
I aquí tenim el segon plat, un tendríssim fricandó de vedella elaborat pel company QUIM.
Segur que estava per per llepar-se'n els dits!
I, com no podia ser d'altra manera, el cuiner, director, company, amic, divertit PEP va obsequir la seva companyia, de postres, amb uns pastissos mallorquins acompanyats de mousse de xocolata.
Sense paraules!
En acabar l'àpat, van fer un assaig de tota l'obra:
Una incipient taula de so perquè la tècnica de l'obra - ALBA MAS - comencés a prendre notes.
Creiem que és una manera bonica i original de trobar-se per assajar i de fer bon ambient entre la companyia. (Sobretot, si no són 80 persones com als grans musicals de la casa, és clar!)
ENDAVANT AMB LA FEINA!
I NOSALTRES, PRENEM NOTA:
Divendres, 10 de maig a les 21h
Dissabte, 11 de maig a les 21h
Diumenge, 12 de maig a les 18h
JA PODEM COMPRAR LES ENTRADES!
Comments