top of page
Buscar

SECCIÓ DE TEATRE: "La importància..." d'Oscar Wilde


PROTAGONISTES

Aquest NOVEMBRE destaquem i agraïm l'aportació artística d'enGUILLEM PEIREAl cap de setmana 11 i 12 de novembre hem pogut gaudir de l'obra "LA IMPORTÀNCIA..." d'OSCAR WILDE amb traducció del mateix Guillem Peire.


Conversem amb el director

Les fotografies del reportatge són d'en elxavixavi_fotograf

CC En general, estàs content amb el resultat de les representacions?


GP Estic contentíssim, tant jo com tota la companyia.CC En una obra com aquesta - cabdal en la història del teatre universal - quin diries ha estat el principal obstacle per tirar-la endavant?


GP La dificultat més important ha estat trobar el punt just de clau interpretativa; com donar tota la profunditat del text - amb totes les insinuacions, els dobles sentits... - sense perdre lleugeresa. Quin grau d'histrionisme li podíem donar sense convertir-ho en una farsa. Crec que és això el que demana el text.


CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?


GP HI va haver un moment especialment trist quan ens vam assabentar que havia mort l'Eugeni Llorens, una persona entranyable i que, en un principi, estava en el projecte. Va ser una llàstima.

Personalment, la segona funció la vaig passar plorant sovint perquè, de tant en tant, em deia: "mira, mira, això és un somni fet realitat" i m'emocionava, cosa que passa molt al Cercle, per cert...

CC Tens algun projecte de direcció teatral pel futur?


GP El projecte més immediat que tinc és descansar perquè muntar una obra suposa un desgast enorme, sobretot d'aquestes característiques i es necessita recarregar piles mental i físicament.

CC Vols afegir algun comentari?


GP Recalcar el meu més profund agraïment a tota la companyia, a tothom qui hi ha intervingut i també fer esment d'una cosa que potser la donem per sabuda, però la veritat és que tenim molta sort d'estar en un lloc on podem fer coses com aquesta, oi?


CC Tens tota la raó. Gràcies a tu, Guillem i fins ben aviat!


Tota la companyia.

D'esquerra a dreta. Assegudes: Àuria Amat (regidora), Txell Bou, Tanit Diani i Mercè Sesé


Drets: Montse Farran (tècnica de llums), M. Dolors Moreno, Alfred Garcia, Oriol Rissech, Pep Bransuela, Guillem Peire, Sergi Hom i Clara Roig (ajudanta de direcció).


A la foto hi falta el Víctor Hom.

Comments


bottom of page