top of page
Buscar

Secció: TALLERS de TEATRE
CAP DE SETMANA TEATRAL


Aquest DISSABTE dia 9, els infants dels tallers 1, 2 i 3 van anar a veure l'espectacle "ALÍCIA EN EL PAÍS DELS MÒBILS" de MARTA BUCHACA.


La sinopsi és la següent, en una adaptació del clàssic homònim de Lewis Carroll


"El dia que l'Alícia fa 12 anys, li regalen el primer mòbil, però el conill blanc l'hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo. 


L'Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins a arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. 


Amb aquest viatge, la protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri.


La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens i nenes conviuen amb la tecnologia diàriament."


I la fitxa artística:


Dramatúrgia: Marta Buchaca

Composició musical: Keco Pujol

Direcció escènica: Jordi Andújar

Intèrprets: Júlia Bonjoch / Xuel Diaz, Queralt Albinyana, Jordi Llordella i Marc Pujol / Joan CodinaEls infants del taller 2 acompanyats de les actrius QUERALT ALBINYANA i JÚLIA BONJOCH i de l'ADRIÀ SERRA.Els infants del Taller 1 acompanyats de les mateixes actrius i de la JÚLIA FÀBREGUES.


I els joves dels tallers 3, 4 i 5 van assistir a la representació de "NOMÉS HE TRUCAT PER DIR-TE QUE T'ESTIMO".


Tot plegat, va ser un èxit!

コメント


bottom of page