top of page
Buscar

Secció TERTÚLIA LITERÀRIA: FEBRER
Aquest DIJOUS, 15 DE FEBRER, el grup de TERTÚLIA LITERÀRIA es reuniran per comentar el darrer llibre que han llegit:


  • "El hijo del peluquero" de GERBRAND BAKKER


Demanem als membres de la secció que ens facin recomanacions de lectures, atès que ells i elles es dediquen a llegir i a debatre sobre els textos literaris de manera regular.


Tal com van explicar en una entrevista que els vam fer des de Cercle Comunicació, no solen prioritzar les darreres novetats editorials, sinó que busquen materials que consideren interessants i enriquidors al marge de la publicitat i el ressò mediàtic que han tingut.


MONTSE CROS


Li hem demanat a la responsable de la secció i moderadora del grup que ens faci una recomanació de lectura.


I ens regala la següent:UN CAVALLER A MOSCOU


AMOR TOWLES


"És una novel·la que sempre recordaré sobretot pel seu personatge principal, el comte Rostov. És un personatge magnètic, complex, amb un encant i una educació impecables que es converteix ràpidament en el cor de la història. A través dels seus ulls, no només contemplem els avatars polítics sinó també les reflexions sobre la vida, l'amor, l'amistat, la lleialtat i la llibertat. 


Destaca per la meticulositat de la narració i la cura amb què construeix els diàlegs intel·ligents i divertits. La seva prosa evocadora ens transporta a l'època i al lloc de la trama.


La novel·la també és plena de personatges fantàstics i inoblidables que enriqueixen la història. Us animo a llegir-la."

 

Comentarios


bottom of page