top of page
Buscar

SERGI CASAS FALCÓEn vigílies del canvi de feina, entrevistem el Sergi i aprofitem per donar-li les gràcies pels anys que ha compartit amb nosaltres.


CC Com vas conèixer el Cercle?


SCF Gràcia sempre ha estat un barri enigmàtic, ple de cultura, encara amb reminiscències de poble, on el petit comerç encara és dels pocs llocs de la gran capital on sobreviu. De tota manera, a vosaltres us vaig conèixer per una exsocia ...Lali Palet


CC Quant temps fa que treballes amb nosaltres?


SCF Doncs ja fa més de sis anyets...aquí em passa el temps q vola ...


CC A més de ser la cara visible que rep la gent que entra al Cercle a demanar informació, quines tasques més fas habitualment?


SCF Altes i baixes, mostrar les nostres sales per qui les vulgui llogar i fer d'enllaç amb l'Olga pel pressupost i amb la Marta de Consell amb qui portem plegats aquest tema. Revisió de l'estat de la casa cada tarda en entrar a treballar. Gestió dels objectes perduts, venda d'entrades d'algunes funcions de fora de la casa, fer cartells i rètols diversos, marketing de correu electrònic (Mailchimp), gestió de queixes i reclamacions diverses..etc etc etc..


CC Hem rebut la notícia que canvies de feina. Ens pots comentar on aniràs?


SCF Aniré a la universitat, per tant, al sector públic. Feia 14 anys que hi anava al darrere ja que vaig passar tots els processos de selecció i em vaig quedar a un de no culminar-los. Setmanes després em va enxampar la brutal crisi econòmica que vam patir - i molta gent no recorda - i jo vaig ser dels que va passar uns anys sense un lloc de feina mitjanament seriós, exceptuant que vaig poder aconseguir entrar un any en el sector privat sanitari (EAP Roger de Flor de BCN) on, precisament, amb l'esclat de la crisi va ser el primer sector q la va patir.

I això que també tinc les titulacions d'auxiliar de veterinària i soc quiromassatgista.

En resum, vaig al sector públic aquí, a Barcelona ciutat.


CC En general, t'hi has trobat bé treballant al Cercle?

Ens pots compartir alguns bons records o anècdotes especialment boniques?


SCF De debò que és l'únic lloc de feina on m'he sentit com a casa ja que, en la resta de llocs on he treballat en ma vida - més de quinze - ha estat un "adéu siau i endavant que hi ha pressa".


Aquí he estat treballant entre amics / família i això és un gustàs, a banda d'una motivació total treballar entre cultureta de la bona i talents genials. Tinc tantes coses bones, en general, que se'm fa difícil citar-ne dues o tres. No ho sé... amb , en Leo quan era el Presi... el primer dia em vaig presentar 15 minuts abans i ens vam trobar al carrer - jo no tenia les claus, és clar - i em va dir un "collons, que puntual" amb un bonic somriure. Això ja em va donar molt bon rotllo.


La Montse Gràcia, per exemple, just en entrar el primer dia se'm va presentar i em va explicar i l'essència de la casa i em va anar presentant la gent més habitual.


Els dos dinars d'aniversari de la casa que he pogut venir han estat molt emotius... i podria citar totes les persones amb qui he tractat més estretament però avorriria i no és plan.


CC Si "anant per aquests mons de Deu", algú et pregunta pel Cercle, quines raons li donaries per engrescar-lo a fer-se soci.


SCF La resposta fàcil breu i real: per la seva gent. I la resposta una mica més consistent: pels talents, ja que és una entitat plena de força, un ambient ben bonic i càlid i, en definitiva, un lloc ple de cultura i ganes de fer activitats per compartir.


CC Et sembla que ens seguirem veient per aquí? T'imagines a tu mateix participant en alguna secció o venint de visita?


SCF per part meva, no us penso deixar escapar i us vull per anys !! Això vol dir que, malgrat ser un adéu des de la perspectiva laboral, serà un HOLA amb la vessant de bons i grans amics/gues. Malgrat tenir jornada completa de tardes, podré venir algun cop. Quan faci la jornada intensiva i comenci a estar més situat, em deixaré caure per la casa amb molt de gust i il·lusió. A banda de seguir-vos virtualment, també ho procuraré fer presencialment ja que les relacions, quan esdevenen telemàtiques, per a mi són tremendament avorrides. Necessito contacte.


Hi ha qui diu que no tinc mala veu però d'aqui a cantar no m'hi veig gens. D'espectador de teatre, sí, i puc ajudar i col·laborar encara que sigui a miquetes ja que seria un honor i tinc facilitat per les manualitats. Si cal ajudar a preparar balcó per la Festa Major, es pot intentar.


CC Bé, Sergi, moltes gràcies per les teves paraules. Certament, és un plaer acomiadar una persona amb aquest bon gust de boca.

Gràcies, un cop més, per la teva estimació i implicació amb la casa. Et desitgem tota la sort del món i ja saps on tens una segona casa.

Una abraçada!

Commenti


bottom of page