top of page
Buscar

SOPAR DE CASTANYADA I TÚNEL DEL TERROR


Us recordem que si us voleu quedar a sopar, teniu temps per avisar a la Rebeca fins demà DIVENDRES dia 27.


A partir de les 20.30h es podrà començar a sopar i a les 22.30h s’iniciarà el recorregut per la casa. Es farà en grups de 5 persones.


Igual com aquests darrers anys, l’organització és a càrrec de la secció de l’Huracà Juvenil i compta amb la participació d’un equip de 12 persones. Gràcies a l’avançada!


La temàtica del Túnel d’aquest any està inspirada en la pel·lícula nord americana “The purge” (James DeMonaco, 2013) que va tenir molt èxit de públic i taquilla i de la qual se n’han rodat diverses seqüeles i sèries.


“Com a curiositat, us expliquem que la pel·lícula planteja la distopia següent: després d’una gran crisi econòmica als EUA i a Amèrica Llatina, cauen els dos partits principals - el Demòcrata i el Republicà - i assumeix el poder un govern que imposa una dictadura totalitària i un règim del Terror. Tanmateix, l’atur i la delinqüència s’han reduït a l’1% gràcies, entre altres mesures, a “la purga”. Es tracta d’un mètode artificial de control de la població i s’eliminen les persones pobres i sense llar.

Durant la nit que es pot exercir “la purga”, tots els delictes són legals i els serveis d’atenció i ajuda estan tancats i no funcionen…”


Sembla que els qui entrem al “Túnel” passarem per “la purga”. Esperem sortir-ne vius!


HO INTENTAREM?
Comments


bottom of page