top of page
Buscar

UNA EXPERIÈNCIA BONICA

Les presidentes de "A Tempo" i de "Cantabile" - IMMA FONT i ALBA MAS - valoren el concert de diumenge com a una gran festa de la música i ens recorden que, cantar amb un altre cor i sumar les veus fent obres en comú, aporta solidesa i seguretat a les cantaires, guanya en qualitat i el públic en gaudeix tan intensament que se li posa "la pell de gallina".


A més, resulta una bona oportunitat de poder observar l'estil i la manera de treballar d'altres cors, d'aprendre i de conviure.

Al matí, es va establir un vincle excel·lent amb "Dyapason", el cor convidat i amb el pianista acompanyant.

Les dues coincideixen també en valorar molt positivament la col·laboració entre els dos cors a l'hora de vendres entrades - al matí "Cantabile" venia les de "A Tempo" i a la tarda ho van fer a l'inrevés -.


També agraeixen especialment l'ajuda tècnica del Xavi Segú acondicionant l'escenari i la bona tasca del tècnic de llums, Joan Bosch.

L'IMMA afegeix que li van encantar els dos cors de noies - "Cantabile" i "Ohana", el cor convidat -. Considera que les intèrprets eren joves, fresques, reinvindicatives, feministes, potents i que van saber escollir un repertori magnífic i molt atractiu.Cor CantabileFoto de família dels dos cors de noies: Cantabile i OhanaComments


bottom of page