top of page
Buscar

UNA NOVA DRAMATÚRGIA

"REVOLUCIONARY ROAD" és una novel·la de l'escriptor nordamericà RICHARD YATES publicada l'any 1961. Quedà finalista del premi National Book Award.


L'any 2008, el director SAN MENDES en va fer una pel·lícula protagonitzada per Leonardo di Caprio, Kate Winslet, Michael Shannon i Kathryn Hahn.
Conversem amb el director, ROGER SERRA.


CC Què et va motivar a embrancar-te amb aquest projecte?


RS Conèixer la història a través de la pel·lícula. Em va agradar molt i em va semblar que podia adaptar-la a teatre. Aleshores vaig llegir la novel·la i em vaig posar a escriure la dramatúrgia. Que jo sàpiga, no hi ha cap altra versió teatral.CC Donan's tres motius per venir a veure l'obra.


RS El primer motiu és que es tracta d'una obra en què els actors i les actrius defensenuns personatges molt interessants i complexos i això suposa un gran repte per a ells/es.

El segon motiu és que la història explora sentiments i emocions íntimament humans i el tercer motiu és que, tot i haver estat escrita als anys 60 del segle XX, hi ha aspectes de les relacions de parella i que són molt actuals.


Comments


bottom of page