top of page

Som Cantabile, un cor de veus femenines nascut dins el Cercle de Gràcia de Barcelona l’any 1999. Tenim com a objectiu cantar i gaudir de la música, però som una coral amb estil propi: ens agrada experimentar.

Concebem els concerts com un espectacle complet, on la posada en escena pren gran importància. D’aquesta manera, la comunicació amb el públic és més directa per tal de fer arribar allò que la música ens fa sentir. Ens agrada que el públic canti, balli i es diverteixi amb nosaltres. Al llarg de la nostra història hem anat creant diferents projectes cada temporada i hem buscat sempre abordar nous reptes que ens facin créixer com a cor. Cantem diferents estils musicals, però sobretot música pop, bandes sonores i musicals.

 

A part dels nostres projectes, també ens agrada participar en altres aventures. Clarament, la que ens va marcar més va ser la participació durant el 2014 en el concurs Oh Happy Day, de TV3, un programa que ens va permetre viure una experiència inoblidable i ens va animar a trencar definitivament amb l’estereotip de coral. A més, hem col·laborat amb artistes i grups de música referents com Txarango, Joan Dausà, 9Son o Lal’Ba.

 

Si voleu més informació ens podeu trobar a: www.cantabilecordenoies.com

COR CANTABILE
bottom of page