top of page
Buscar

DISSABTE CORAL



Les organizadores de l'acte - ALBA MAS i ROSER VILARDAGA - ens comenten en què consistirà i ens animen a assistir-hi.


Enguany, han canviat el format de com era l'habitual "Cap de setmana Coral" i han organitzat un DISSABTE CORAL perquè la seva intenció és potenciar, encara més, la germanor entre les corals del Cercle conjuntament amb les que venen de fora.


El format anterior permetia conviure amb la coral que convidava cada cor, però el resultat final eren tres concerts molt separats entre ells.


A fi de facilitar l'assistència del públic al concert i poder escoltar quatre cors d'estils ben diferents, els ha semblat millor ajuntar-los en una tarda i oferir un pica-pica al final per fomentar aquesta estona de convivència entre les corals i amb el públic.


Esperen que aquest nou format funcioni i el puguin implementar en futures edicions.


CANTABILE convida la coral FREE CHOIR. No es coneixien presencialment i van establir contacte per Instagram. Van buscar un cor que pogués encaixar en aquesta data i format. Serà una sorpresa, segur que agradable.


FREE CHOIR és un cor format l'any 2015 a la Casa Orlandai de Sarrià que, bàsicament, interpreta temes de gòspel del clàssic al més modern.

La directora és VICEN ALFONSO.


A TEMPO convida la coral KANTIKUNE. S'han conegut perquè hi canta la germana d'una cantaire. "Kantikune" significa "cantem junts" en esperanto. Una bona declaració de principis.


KANTIKUNE és un cor mixt format per cantaires amb una base musical i experiència coral. Interpreta composicions de tot tipus d'estils i d'èpoques musicals.

El director és QUIQUE ROCA i TORNDELACREU.

Fa molt temps que no es fa un concert amb tantes corals diferents i creiem que, per al públic, serà molt distret. En tot cas, tindrem l'ocasió de comentar-ho durant el refrigeri del final.


US HI ESPEREM!


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page