top of page
Buscar

DIVERSIÓ, BALL, EQUIP... I UN PREMI!

Dissabte passat, dia 18, un grup de sòcies i socis van sortir al carrer per participar a la Rua de Carnaval de Gràcia.

Durant la setmana van estar preparant una coreografia sobre la cançó "El Carnaval ja és aquí" Rikus-Song.

Van sortir del Cercle i es van encaminar cap a Gran de Gràcia i van baixar fins als Jardinets.



Primera foto de grup abans de començar la Rua.


La comparsa es deia "No siguis lluç!" en al·lusió a la irresponsabilitat que cometem quan llancem deixalles al mar.


Aquí teniu un petit reportatge:







El Rafel prepara el carro amb els altaveus i un generador que ens van deixar els companys de "La Lírica de Sant Andreu".














La Rua va passejar pel carrer Gran, Travessera, Quevedo, Puigmartí i va acabar a Plaça de la Vila on es va sentir el pregó del Rei Carnestoltes, es va gaudir d'unes danses tradicionals mexicanes a càrrec del Casal Mexicà de Barcelona i, finalment, el repartiment de premis.


Durant la Rua la nostra comparsa va ballar unes 18 vegades el tema de la cançó.






Amb gran sorpresa i alegria vam rebre una "Menció Especial del Jurat a la Sàtira" i ens van regalar 15 entrades dobles per anar a veure tres obres de teatre al Centre de Gràcia (Centre Moral).



Feliços i cansats,els membres de la comparsa van tornar cap al Cercle i van celebrar-ho amb un pa amb tomàquet i embotit i unes pizzes.


I l'anècdota curiosa de la jornada va ser que una biòloga marina que es diu Anna Bozzano va anar seguint la nostra comparsa i, en arribar al Cercle, ens va demanar si es podia endur uns quants peixos i unes quantes xarxes per al seu projecte "El peix al plat" on fa tallers de coneixement dels peixos de temporada i també de prevenció de salut mediambiental al mar.


Va ser magnífic poder col·laborar en aquesta causa. Un premi afegit!



Les dues organitzadores ben cofoies sostenint el premi.




Participants de la Rua:


Les primeres participants van ser la Marta Torrecillas i la Bego Pérez perquè van tenir la idea i ens van engrescar amb molt d'entusiasme. A qui primer van enredar va ser al tercer participant - Leo Quintana - qui els va ajudar a donar cos a la idea inicial d'elles. A més, durat el procés d'elaboració de la disfressa, ens ha assessorat, deixat material i cosit les caputxes que portàvem al cap sota dels peixos. Moltíssimes gràcies!


Roger Serrano, Xavi Serrano, Marc Serrano, Clara Serrano, Anna Torrecillas, Ariadna Miralles, Aleix Miralles, Maria Brau, Nora Alcaide, Rita Rull, Paula Gràcia, Roger Rull, Mireia Sust, Eva Martínez, Montse Rovira, M. Victòria Rubio, Mercè Sesé, Ramon Rull, Tanti Fabregat, Maite Solervicens, Montse Farran, Reme Fabregat i Mònica Llorente.


Portaven el carro:


Joan Amat, Rafel Gràcia, Laura Domínguez, Isidre Comellas i Lluc Fàbregues.



bottom of page