top of page
Buscar

EL CAP DE SETMANA DEL 120èEl Consell Directiu pletòric perquè la festa del 120è aniversari que feia tant temps que preparaven, havia arribat a bon port. (A la foto hi falta la Ruth Blanes).


DIVENDRES, 3 DE MARÇ


El bar ple de socis/es per escoltar el brindis d'inici de festes del president i acompanyar el cava amb el deliciós tortell del Forn de Sant Joan.
DISSABTE 4 DE MARÇ


Ens vam trobar a les 11h davant del Cercle amb ganes de fer una activitat diferent: córrer o caminar la distància d'una milla (1'6 km) al voltant de la casa.


Primer la van fer els corredors i després els caminadors.


TOTHOM A PUNT!El Miquel Sainz va arribar el primer a força distància del segon - Jordi Doncos - i aquest a molta distància de la resta, però tothom va riure molt!


Els caminadors anaven xino xano.Va ser molt divertit.

Creiem que repetirem!


Després de descansar i canviar-se de roba, vam decidir dinar dintre del Cercle perquè feia fresca al carrer.


Les taules parades feien molt goig.
Els cuiners David i Rebeca es van lluir i l'equip de cambreres van contribuir que el dinar d'aniversari fos una autèntica festa. El menjar era exquisit.En acabar el pastís i el cafè, vam fer sobretaula i, al cap d'una estona vam jugar al bingo. L'Huracà ho va organitzar i, com que era dissabte, els castors, llúdries, llops i daines de l'Agrupament se'ns van afegir al joc.
Com ja és tradició quan l'Huracà organitza el joc del Bingo, la darrera partida és musical.

Cada cançó que sona va associada a un número. Ens vam ajudar entre tots a reconèixer-les i endevinar-les. Va ser molt divertit! I amb premis per cada línia i per cada bingo!


Després vam fer un torneig de futbolí i un torneig del joc de cartes "Xaf".


Cap a les 10h de la nit vam anar a l'Espai Jove "La Fontana" per continuar la festa.
El Quim i el Gerard de PD VILI'S ens van oferir el seu nou espectacle "TOURBOLÈNCIA" i vam passar una estona molt entretinguda!


A la una de la matinada unes quantes persones encara vam seguir la festa al Cercle.


DIUMENGE 5 DE MARÇ


L'acte central de l'aniversari va ser a les 12h del migdia amb els parlaments i el lliurament de les medalles de plata i d'or, corresponents a 25 i 50 anys d'antiguitat com a socis/es del Cercle.

(Totes les fotos de l'acte són del XaviXavi Gómez)


La secretària del Consell, Anna Turon, feia de mestre de cerimònies.
En Bernat Fàbregues ens va comunicar que, per a ell, el Cercle era VIDA perquè li havia donat els amics, la parella, la família i la possibilitat de realitzar activitats que el fan molt feliç.


La Rita Rull ens va parlar de la felicitat que sentia formant part del Cercle i compartir vivències amb la seva família.L'Andreu Monrós va compartir el sentiment de benestar que el Cercle li aporta a la seva vida, igual com una "segona família" i va aprofitar per agrair al Tomàs Rosado, a la Mercè Sesé i a la

M. Dolors Palet la bona acollida i les oportunitats que li van facilitar quan va entrar.

La Laura Doncos ens va parlar dels seus avis - Jordi i Francina - dels seus pares, del seu germà, de la iaia Montse i de l'avi Andreu i va expressar que se sentia orgullosa de formar part d'una família tan vinculada amb l'Entitat i de voler seguir-hi vinculada.

Els assistents fèiem broma que les noies joves van sortir amb el text que havien de llegir escrit al mòbil i els dos homes, en canvi, ho van fer amb un paper. Abans de començar, la Montse Gràcia va dir que a ella li tocaria portar un pergamí.


Ens va parlar de la fidelitat a l'Entitat, de la il·lusió que ha tingut tota la vida per treballar per a que el Cercle tiri endavant, de la vinculació amb el grup de joves amb qui feia teatre molts anys enrere i de la il·lusió que sent quan, amb el pas de les generacions, es troba seguint fent teatre amb els fills i filles d'aquests joves que ara ja no ho són tant.


Va agrair el suport incondicional de la seva família, va expressar un record pel Jordi Campillo - la seva parella -, per la seva germana Àngels i per a tots els amics i amigues que ens han deixat - la majoria d'ells massa aviat -, els quals va assegurar que segueixen ajudant-nos a conservar el caliu que hi ha al Cercle.


En Ferran Mascarell, com a convidat, va resumir les paraules dels socis/es i ens va felicitar per l'aniversari i per la tasca que fem i ens va desitjar llarga vida!


El president i les membres del Consell estan satisfetes de com ha anat el 120èDesprés dels parlaments, es va procedir al repartiment de les medalles:MEDALLES DE PLATA


D'esquerra a dreta: RAQUEL MONERA, MARTA ÁLVAREZ, NÚRIA MIQUEL,

NÚRIA PORTABELLA i EMILI MONERA
MEDALLES D'OR


D'esquerra a dreta: MARC GIMENO, JOAQUIM RUBIO, CARLES RUBIO,

SÍLVIA GÓMEZ GRÀCIA i XAVI GÓMEZ GRÀCIA


El XAVI VALERO també rebia la medalla d'or, però no va poder assistir a l'acte per motius de salut.
I el Xavi Segú, com a president, va cloure l'acte agraint la presència dels assistents i donant molt valor al que acabàvem de celebrar ja que, si bé totes les activitats de l'aniversari havien estat boniques i participatives, aquest moment de trobada per escoltar-nos i repartir les medalles tenia un significat molt especial.


Va recordar que, en l'època que vivim, té molt mèrit ser fidel durant 25 o 50 anys a una entitat i, per tant, s'havia sentit molt feliç escoltant els testimonis dels participants i repartint les medalles.


Va dir que l'eslògan escollit pel Consell de "SOM I FEM CERCLE" el trobava molt indicat per reflectir la vida quotidiana de l'Entitat: amb la nostra personalitat, creativitat i activitat anem construint EL CERCLE.bottom of page