top of page
Buscar

ENS SENTÍEM ARRAN DE MAR...

El nostre Esbart Vila de Gràcia comparteix amb nosaltres que fa 5 anys de la seva posada en marxa al Cercle. I d'aquests anys, la meitat l'han passat en pandèmia. Això els ha dificultat mantenir el ritme de treball, l'estabilitat i la cohesió del grup.


No obstant, mantenen intactes les ganes de ballar i prova d'això és l'espectacle que ens van oferir el cap de setmana passat.


Fem el recorregut!

A més de les fotos, us oferim el link de cada dansa. Val la pensa seure, contemplar, posar-se uns auriculars i gaudir de l'espectacle!


"Cascavellada i entrada".


Amb aquest ball, decideixen deixar una mica de banda el ball folklòric, és a dir, el ball de plaça, i pujar dalt de l’escenari amb una proposta d’espectacle d’arrel tradicional d’un altre ritme i punt de vista.



Des que l’ésser humà viatja en vaixell, el mar ha estat una via de comunicació i d’intercanvi de cultures.



"Les Pollencines"



Qualsevol lloc que toqui la nostra mar, ha estat la font d’inspiració per a crear aquest espectacle, com per exemple, Grècia, l’Alguer, Ses Illes i Catalunya.



"El roseret"



Per les platges de Ses Illes el jovent flirteja i desperta la flama de l’amor (col·loquialment dit, les papallones a la panxa), ballen, festegen i es diverteixen.


"La gresca"


"Catalluna"








"Pas a 3"



A la costa catalana, per la Festa Gran, tothom s’engresca per a la Cercavila i no hi pot faltar una havanera on evoquem les vivències de la gent gran. El neguit de les dones mentre esperen que tornin del mar els seus marits.



"Vivències"


També van ballar:


"Des de Mallorca a l'Alguer"


"Es fa llarg esperar"



Van acabar amb una salutació de la Lucrecia cantant en català. Van baixar a la platea i el públic ens vam aixecar per ballar amb elles.




Una preciosa imatge del grup. El componen les i els dansaires següents:


Aina Bussé, Alícia Pasqual, Bàrbara Tor, Carla Pujol, Carme Garcia, Cristina Prats, Elisenda Navarro, Èric Alcrudo, Ester Massip, Jana Bussé, Jordy Alcrudo, Laia Lahoz, Laura Pedemonte, Marta Acín, Marta Casals, Miquel Pons,

Mònica Llorente, Montse Tutusaus, Núria Bonet, Núria Navarro, Núria Solanes, Paula Àlvarez, Sara Alcrudo, Sílvia Sendra.


La direcció artística de l'espectacle ha estat a càrrec del Leo Quintana, Cristina Prats,

Marta Acín, Marta Casals.


El disseny d'il·luminació a càrrec del Pol Quintana.


El disseny de vestuari a càrrec del Leo Quintana.


La regidora de vestuari ha estat la Mònica Llorente.


L'enregistrament a càrrec de Joan Bussé.


L'Esbart conclou amb un desig per al grup: que el jovent s'engresqui i es comprometi amb el grup.


Ens regala una bonica reflexió: "L’amor va més enllà de les persones. Es pot fer obsessiu i llunàtic, però sempre és amor."


I un bon propòsit: CUIDAR I CONSERVAR EL NOSTRE MAR


ENHORABONA i, si us plau, SEGUIU BALLANT!

bottom of page