top of page
Buscar

ESPAI PEL RECORD (32)



ALBERT FERRER ARPÍ (1956 -- 2018)


L’ALBERT es va començar a vincular al Cercle quan ja era pare de familia i va ser gràcies al Jordi Macau i a la Maria Rosa Serra - oncles de la seva parella M. DOLORS - que van començar a venir a l’entitat per portar els seus fills a veure  L’Estel.


Quan la filla gran de la parella - Laia - tenia 9 anys va demanar de sortir a L’Estel i l’oncle Jordi els va posar en contacte amb el director d’aquell moment i la nena hi va debutar.


A partir d’aquí, la família es va anar involucrant a l’entitat i els tres fills - Laia, Roger i Alba - van participar en diverses activitats com la coral infantil “Els Picarols”, el grup de teatre infantil “Actorets”, la secció de Teatre, l’Alba a la catequesi…


L’activitat on van participar els tres germans durant una colla d’anys va ser a L’Estel. L’ALBERT els acompanyava als assajos i es quedava a esperar-los. Poc a poc es va anar engrescant, va decidir posar-s’hi i es va animar a participar més directament a L’Estel. Va fer de “Neftalí” durant molts anys i, alhora, col·laborava en tot el que se li demanava tècnicament. Es va convertir en un enamorat de L’Estel.



Fent de "Neftalí"




Ben orgullós amb els seus tres fills




També es va implicar en la secció de Teatre i va fer de regidor amb algunes directores de la casa com la Mercè Sesé i la Montse Gràcia.


A nivel social, els membres de la familia feien arrels al Cercle: cadascú tenia els seus cercles d’amistat i l’ALBERT i la M. DOLORS solien venir pels sopars de Cap d’Any, pel Carnaval i altres festes socials. A més, habitualment es quedaven a sopar els divendres amb la seva colla.


L’ALBERT es va anar implicant tant al Cercle que li van demanar de formar pat del Consell Directiu i va col·laborar colze a colze durant uns quants anys amb el Leo Quintana, quan era president, en el tema de la remodelació de l’edifici.


Com que treballava a la Generalitat, va procurar obtenir alguna ajuda per subvencionar les obres, però no va ser possible. La subvenció per aquest projecte va arribar per l'ICUB (Institut de Cultura de Barcelona).


Amb la M. Dolors, la Laia, el Roger,

l'Alba i els dos primers nets, fills de

la Laia


Tot i que els seus fills, en fer-se grans, van prendre altres camins fora del Cercle, ell  va seguir venint, especialmente durant la tardor perquè continuava col·laborant activament a L’Estel.


Dissortadament, va morir de manera sobtada el primer diumenge de gener de l’any 2018.

Precisament, la darrera vegada que el vam veure va ser en un assaig de L’Estel de Veterans que s’havia programat per representar, al cap d'una setmana, els dies 13 i 14 de gener.


Ens queda el record del seu somriure i la seva afabilitat.


 



GRÀCIES, ALBERT, PER LA TEVA APORTACIÓ AL CERCLE!



A REVEURE!

 

bottom of page