top of page
Buscar

L'ESTEL: LA COMPANYIA AUGMENTA

Us presentem les vint persones noves que s'han incorporat enguany. Els hem demanat que responguessin la pregunta:


QUÈ HA SIGNIFICAT PER A TU PARTICIPAR A L'ESTEL?


AINA TORRES


Forma part dels Tallers de Teatre juntament amb la seva germana bessona Rita.


"M'ha encantat participar a l'Estel de Natzaret.

M'han acollit molt bé."


ANNA CLIMENT


Forma part dels Tallers de Teatre


"El que ha significat per a mi participar a l'Estel ha sigut conèixer moltes persones que potser no són de la meva edat però he fet un vincle supertots.

M'he sentit com a casa, com si fos una família més.


I també he estat súper contenta perquè és el que m'agrada fer - actuar - i m'he quedat amb ganes de més, la veritat."
ARLET QUINTANA


Ve al Cercle des que va néixer.


"M'agrada molt fer l'Estel i m'ho passo molt bé amb les meves amigues.


És molt divertit i em sé totes les cançons!"

CLARA FONTBERNAT


Forma part dels Tallers de Teatre amb el seu germà Guillem


"Participar a l'Estel m'ha suposat valentia i molta emoció.


Per mi ha sigut una festa.

L'any vinent hi vull tornar."CLARA ROIG


Membre de la secció de Teatre i directora dels Tallers de Teatre


"Participar aquest any a l'Estel ha estat una experiència que ha superat completament totes les meves expectatives.


Jo era conscient que aquesta obra era molt estimada per tothom al Cercle i molt icònica que té referents que es remunten a molts anys enrere. Feia molts anys que no hi sortia i tenia ganes de participar-hi.


Aquest any, amb aquest punt una mica transformador, tot i que mantenint i celebrant la tradició que porta tants anys acompanyant-nos, ha estat una molt bona experiència que m'ha agradat molt compartir, tant amb la gent que ja coneixia, com amb la gent que he anat coneixent."CLÀUDIA FEIXAS


Cantaire de Cantabile


"Per mi participar a l'Estel ha significat molta il·lusió, una nova manera de viure el Nadal on he conegut persones maquissimes i de poder regalar una estona de màgia a tots els qui ens han vingut a veure."🌟ELNA BAUTISTA


Dansaire de l'Esbart Infantil i membre dels Tallers de Teatre


"Em van convidar a fer els Pastorets perquè feia tallers de Teatre.


M'ho he passat molt bé en els assajos i no se m'ha fet pesat. No tenia text i m'he après les cançons.


M'ha semblat molt divertit i ho voldré tornar a fer l'any que ve."GUILLEM FONTBERNAT


Forma part dels Tallers de Teatre


"Participar a l'Estel m'ha suposat un repte.

La vaig veure fa dos anys i des de llavors volia participar.


Una experiència molt emocionant i nova, ja que mai havia estat dalt d'un escenari.


M'ha encantat i vull repetir l'any vinent."
INÉS ORIOL


Membre dels Tallers de Teatre


"M’ho he passat pipa, vull repetir i tenir frase.


De vegades anava cansada en sortir dels assajos però feliiiiiç, feliiiiç, feliiiiiç!


M'agradaria repetir l'any que ve i els anys que pugui."


LIA TORRECILLAS


És del Cercle des que va néixer


"M'agrada fer l'Estel perquè m'agrada molt cantar amb el meu germà Lluc, perquè he fet el bosc de la por i és molt divertit i perquè he fet amigues noves, els angelets."


MAR SIMÓ


Membre de la secció de Teatre


"Per mi fer l’Estel ha significat una gran oportunitat per aprendre, créixer i fer allò que més m’agrada, fer teatre i sobretot, estar rodejada de tanta bona gent!


Ha estat una experiència molt bonica i molt gratificant, també perquè he tingut el plaer de viure-la molt de dins, tenint l’oportunitat de fer tot el maquillatge dels actors i els actrius, juntament amb l’Anna Mullor, una gran companya, que des d’aquí li agraeixo profundament per la feina feta!


Estic molt contenta que la primera vegada que el faig sigui el del 120è i haver pogut formar part del nou Estel!

Cal destacar els vincles que s’han generat, l’amor i l’estima que ens acabem tenint tots. És molt bonic veure com diferents persones d’edats molt i molt diverses conviuen i creen un espai tant fàcil i agradable. A mi m’ha permès crear vincle amb persones que ni tan sols coneixia abans... això és màgic!


Per acabar, volia donar les gràcies al Rafel, al Carles i al Ferran per dur a terme aquest projecte tant especial i tant bonic! També donar gràcies a cada una de les persones que hi ha format part, d’una manera o d’una altra, de la màgia de l’Estel, ja que sense aquesta gent, sense cap de nosaltres això no hauria estat el mateix!


Llarga vida a l’Estel de Natzaret!"MARC CADAFALCH


Membre de la secció de Teatre i director dels Tallers de Teatre


"Participar a l'Estel ha suposat moltes coses; entre elles, per exemple, m'ha permès conèixer el Cercle des d'una part que no coneixia perquè jo no havia fet mai l'Estel tot i que l'havia vist molts cops.


He descobert què és fer l'Estel i què significa pel Cercle.


Al final té un punt místic fer aquesta obra perquè més enllà que és un text pràcticament llegendari i centenari, per la gent del Cercle significa moltes més coses que fer qualsevol altre tipus d'obra i m'ha permès connectar amb el Cercle d'una manera especial.


A part, m'ho he passat molt bé. Hem fet un Estel maquíssim amb tota la gent que ha sortit i hem creat un vincle que difícilment es deslligarà."

MARIONA CARRERO


Membre dels Tallers de Teatre


"M'ha agradat molt fer l'Estel però, al principi, vaig tenir una mica de vergonya i pensava que no m'atreviria però, al final, vaig atrevir-me i em va agradar súper molt.


M'agradaria tornar-lo a fer al següent any."


MATEU TORRES


Acaba d'arribar al Cercle juntament amb les seves germanes Aina i Rita


"M'ha encantat fer de Naïm i he fet molts amics."


(Recordeu que en la versió d'aquest any, quan Sant Miquel explica la rondalla a Naïm, hi surt un flashback de quan era petit.)


ONA ESTEVE


És del Cercle des que va néixer


"M'ho he passat molt bé. M'han agradat molt els assajos i les històries que s'expliquen.


M'agradarà molt repetir l'any que ve."

ORIOL PORXAS


Acaba d'arribar al Cercle


"'Estel ha significat, amb el plus que soc un nouvingut, una oportunitat més per fer el que més m'agrada que és actuar, al costat de la gent del barri i entaular una bonica amistat més enllà dels l'escenaris.


D'aquesta obra sobretot, abans que dels aplaudiments, em quedo amb la gent, la bona vibra, l'energia que es creava darrere l'escenari entre els adults, joves i infants, els entrepans de truita que em feien amb amor els responsables del bar i els moments inoblidables de quan anàvem de copes amb els companys després d'assajos o en finalitzar un passi d'obra. En aquests moments és quan feia més pinya amb el grup i em permetia conèixer més de cada persona, a més, semblava que cada vegada es sumaven més integrants a les nits post-cercle, cosa que em feia feliç.


Resumint, si em preguntessin des d'ara què és per a mi l'Estel, respondria que és amor, família, grup, energia, persones, bons moments i Nadal. L'Estel ha fet que visqui un dels Nadals més bonics de la meva vida, ple d'experiències noves. Però sobretot, com diria el meu gran mestre Ferran Vilajosana:

"L'Estel de Natzaret és una festa! Una festa del que és nostre!!!"
RITA TORRES


Forma part dels tallers de Teatre juntament amb la seva germana bessona Aina


"M'ha agradat molt participar a l'Estel de Natzaret.


Per a mi ha sigut una gran sorpresa."


SALVADOR GALOFRÉ


Membre de la secció de Teatre


"Per a mi participar a l'Estel per primera vegada ha estat retrobar-me amb una tradició nadalenca del Cercle que ja ve de lluny donat que ma mare, de petita, ja hi anava a veure les representacions i sobretot les cançons i la història en sí mateixa han estat un "revival" per a la família.


I a nivell personal l'Estel m'ha donat l'oportunitat de tornar a pujar a un escenari ja que feia anys que havia deixat de fer teatre... i sobretot m'ha donat el gran goig i alegria de poder compartir amb altres companyes i companys un espectacle únic i meravellós. Visca l'Estel!"


TANIT DIANI


Membre de la secció de Teatre i directora dels tallers de Teatre


"Ha sigut molt, molt, molt xulo. S'han fet molts canvis. HI ha hagut moltes hores d'assajos, molta dedicació i molta adaptació.


La veritat és que els directors han fet una gran feina, sobretot el Ferran que li va dedicar moltes i es va notar moltíssim en el resultat i li estic molt agraïda.


I, sobretot, la família que s'ha fet amb els Àngels, els Dimonis, els Naïms i els directors. Crec que hem creat un vincle súper xulo i ha fet aquest Estel molt especial.

A part, la bona rebuda que ha tingut aquest Estel renovat ha estat molt gratificant.


Ha sigut molt intens, molt maco i ho repetiria. Ha estat el meu primer any fent de personatge i m'ho he passat pipa. He descobert un Asvherus xulíssim i m'ha encantat interpretar-lo, a més amb la Júlia de companya d'escena.


I, bàsicament, això: família, entrega i dedicació. Gràcies per fer el +Cercle!"
VÍCTOR VIVES


Membre de la secció de Teatre


"Participar a l’estel ha significat acabar de sentir que formo part de l’entitat, que no hi estic des de ben petit pero em sento acollit com un més i estic molt content de formar part de la família que s’ha creat a l’Estel.


Sento que hem fet un viatge preciós amb el projecte i vull seguir participant-hi tant com pugui."
GINA TRANI


Cantaire de Vivace, membre de la secció de Teatre i mare del NIL.


"Em va fer molta il·lusió, ja que porto tota la vida al Cercle i l’Estel , per a mi, és el clàssic de Nadal. I veure ara com el meu fill s’estrena en aquest escenari que ha estat i és tan important per a mi, m’omple d’alegria i orgull."
Fins aquí el reportatge de la gent més novella a l'Estel. Esperem continuar gaudint de la seva companyia i compromís amb el Cercle durant molt i molt de temps.


FINS SEMPRE!


Commentaires


bottom of page