top of page
Buscar

MÉS ENLLÀ DE LA CREATIVITAT

La companyia de "ELLES" ens comenta que, durant la creació de l'espectacle, han viscut un procés terapèutic on han compartit experiències pròpies i han fet dinàmiques grupals emocionals conduïdes per l'Elisenda Puiggener i la Clàudia Sartorio, les directores.




Han buscat espais i temps per conviure durant alguns caps de setmana. Això els ha ofert la possibilitat d'aprofundir els vincles dintre la companyia.






Han donat molta importància al treball de cos i de moviment.




Parlem amb la companyia.


CC Com va sorgir la idea d'aquest projecte?

Companyia Nosaltres fem teatre juntes des de petites a Tallers i, poc a poc, vam anar experimentant altres maneres d'estar dalt de l'escenari que s'allunyaven del teatre convencional. Quan se'ns van acabar els tallers - com a participants - ens vam quedar amb ganes de fer alguna cosa més.

La Nara ens va proposar fer un projecte de manera col·lectiva i triar una temàtica que ens atravessés de veritat, que ens hi sentíssim identificades i hi tinguéssim coses a dir. Ens ha vingut de gust posar damunt de l'escenari aspectes de perspectiva de gènere i feminisme. Ha estat un procés molt bonic i enriquidor per a totes.




CC Doneu-nos tres motius per venir a veure l'espectacle.

Companyia Diríem que el primer motiu és que es tracta d'un espectacle multidisciplinar. No és una obra de text amb un format convencional. Ens comuniquem mitjançant l'expressió i la percussió corporal, considerem l'espai com a un objecte escènic, introduïm dansa, cant... una sèrie d'elements combinats que són bonics de veure.


Una altre motiu és que estem davant d'un espectacle molt personal ja que parteix de fets i vivències que ens hem explicat durant el procés de creació els quals, finalment, hem tingut el valor de posar-los dalt d'un escenari.


Un tercer motiu és que hem demanat a altres persones que ens aportin les seves experiències i ens hem adonat que moltes coincideixen en l'essencial ja que totes vivim en un context de patriarcat, però cadascuna de nosaltres l'expressa amb emocions diferents com la por, la ràbia, la tristesa...

bottom of page