top of page
Buscar

PROTAGONISTES


Aquest GENER destaquem i agraïm l'aportació artística d'en QUIM FUSTERAl cap de setmana 27 i 28 de gener hem pogut gaudir de l'obra "GERMANES" de CAROL LÓPEZ.
Conversem amb el director:


CC En general, estàs content amb el resultat de les representacions?

QF Mes que content. Exultant!


CC Quin diries que ha estat el principal obstacle per tirar l'obra endavant?

QF El principal obstacle, com sempre, ha estat la dificultat de no poder assajar més sovint a l'escenari. I aquest cop amb la moguda de L'Estel per davant.CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?

QF Durant el procés creatiu, el moment mes emotiu ha estat sempre cada dia en arribar al final de l'obra . No podíem fer-la cap dia sense plorar.


CC Tens algun projecte de direcció teatral pel futur?

QF Tinc en procés per la propera temporada la posada en escena de SPAMALOT, un musical molt, molt esbojarrat. És una adaptació en teatre de la película de Monthy Phyton: "Els cavallers de la Taula Quadrada".
CC Vols afegir algun comentari?

QF Va haver un moment molt especial quan l'última funció, amb el teatre ple, ens va acompanyar l'autora CAROL LÓPEZ.

I, per cert , va quedar sorpresa i més que satisfeta per la feina feta.


CC Doncs, enhorabona, Quim! Ens alegrem molt que tot hagi anat tan bé i que n'estigueu ben satisfets/tes!OPINIONS DEL PÚBLIC


  • "Ja no em perdo cap obra del Cercle. No havia vingut mai de la vida, però des que el vaig descobrir, vinc sempre. I també vaig sovint a veure teatre professional i ho feu tan bé que no es nota que sou "amateurs".


  • "Enhorabona a tot l'equip! Han estat unes representacions fantàstiques i amb la platea a tope....quin goig!"


  • "No us la perdeu!!! Com he disfrutat. Enhorabona!!!!"


  • "És divertida. En alguns moments, una mica astracanada pel meu gust."


  • M'ha agradat molt en general. La interpretació m'ha arribat i l'escenografia molt bonica. L'única crítica que faig és sobre el tractament del bilingüisme. No em quedava clar el criteri d'elecció de la llengua amb
Els crítics del web de teatre "voltar i voltar" destaquen:


"Una magnífica proposta, on totes les interpretacions mereixen el nostre aplaudiment, dibuixant esplèndidament uns personatges, que com a la vida mateixa, presenten canvis emocionals i alts i baixos que interfereixen en les relacions familiars. Molt destacable el canvi de la germana gran, físic i emocional, que interpreta amb excel·lència Elisenda Puiggener.


Esplèndida la direcció de Quim Fuster i l’acurada posada en escena…. i més tenint en compte el minso pressupost per tirar la proposta endavant.


També volem esmentar el petit paper de l’oradora en l’escena de l’enterrament del pare que interpreta Elisenda Solé."  La companyia: Laura Domíngo, Àuria Amat, Carme Bigorra, David Sánchez, Elisenda Solé, Clàudia Sartorio, Quim Fuster, Manel Roig, Carme Adell i Elisenda Puiggener

Falta a la foto: Rafel Gràcia
Fotografies: elxavixavi_fotògraf

Comments


bottom of page