top of page
Buscar

PROTAGONISTES





Aquest FEBRER destaquem i agraïm l'aportació artística d'en XAVI SEGÚ.



Al cap de setmana 23-24-25 de febrer hem pogut gaudir de l'obra "L'ENTREVISTA" de NATALIA GINZBURG.



Públic: "No us ho perdeu. He disfrutat moltìssim. Uns actors extraordinaris, una direcció molt acurada i una escenografia magnifica"



Conversem amb el director

Fotos elxavixavi_fotògraf


CC En general, estàs content amb el resultat de les representacions?


XS Estic content amb les representacions i, el més important, estic content de tot el procés. Treballem durant mesos per tres dies de funció. L’important és que el viatge ha estat fantàstic a tots els nivells. A més, les representacions van anar molt bé.


CC Quin diries ha estat el principal obstacle per tirar-la endavant?


XS No sabria dir-te... N'hi ha hagut molts i de variats, però no diria que hagi estat especialment difícil tirar endavant el projecte. Un cop vaig convèncer la Bea, la resta ja va anar venint.



CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?


XS Fer tornar als escenaris a la Bea i fer-ho en companyia de la seva neta em sembla especialment bonic. I per destacar dos moments que em van posar la pell de gallina: La primera vegada que vaig escoltar el Cor A Tempo des de platea amb les ballarines en marxa i la il·luminació i l'escenografia acabades i la celebració amb tot l'equip la nit del dissabte.



Públic: "Ha sigut preciós. Tots dos molt bé i també molt expressius. Gràcies, hem disfrutat i el cor molt bé. I les noies molt maques."



CC Tens algun projecte de direcció teatral pel futur?


XS Tinc més textos en ment dels que podré fer al llarg de la meva vida. Es tracta de veure si és el seu moment i de si jo estic en el moment adient per dirigir-los.




CC Vols afegir algun comentari?


XS Que si alguna cosa he descobert amb "L'entrevista" és que pots sumar persones i seccions diferents de la casa amb bon rotllo i molta comprensió per part de tothom. I que quan ens queixem de les limitacions que tenim al Cercle potser hauríem de pensar que és impossible tenir un cor i quatre ballarines en escena per a una obra d'aquest tipus al món professional. Tenim sort.



CC Hi estem completament d'acord! Enhorabona per la feina feta i fins a la pròxima!




















Públic: "Em va agradar com van mostrar el pas del temps a l'escenari i amb la coral. Em va sorprendre i encantar."


Públic: "L'obra em va agradar força. 

La Coral i les ballarines van envoltar molt bé l'obra. El Marc i la Bea molt bé; la Mireia i sobretot la Dolors tenen poc paper, però correcte.

L'escenografia ha portat molta feina i es nota en el resultat. En conjunt, tot molt bé, encara que algú del públic deia que hi havia massa diàleg, però a mi em va semblar bé."






La companyia: Bea Riera (a la butaca), Marta Gimeno, Marta Casals, Anna Rosell i Marta Àlvarez (ballarines), Maya Álvarez (ajudant de direcció), Xavi Segú, Xavier Pagès (director del cor, Marc Cadafalch, Mireia Alfocea i M. Dolors Moreno.


Faltarien per completar l'equip: Leo Quintana (escenografia), Rafel GRàcia i Laura Domínguez (il·uminació), Enric Escofet (tècnic), Bernat Fàbregues (constructor de l'escenografia), Sílvia Gómez (producció).

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page