top of page
Buscar

PROTAGONISTES

Aquest ABRIL destaquem i agraïm l'aportació artística de:ROGER SERRA


Aquest cap de setmana hem pogut gaudir de l'adaptació tearal de la pel·lícula "REVOLUCIONARY ROAD" de Richard Yates.Conversem amb el director:

CC Estàs satisfet amb el resultat de l'obra?

RS Sí, n'estic molt content.


CC I com ha anat el procés de treball?

RS Molt bé. Hem fet un treball amb els actors des de la veritat, a partir d'improvisacions i buscant les relacions entre cadascun dels personatges.

M'ha agradat molt la feina que han fet els meus actors; crec que han trobat la seva veritat i això s'ha vist reflectit en l'obra. L'obra és molt realista i jo buscava que tots els personatges fossin creïbles així com les accions que feien cadascun d'ells.CC Quina ha estat la reacció del públic? Era la que t'esperaves?


RS Pel que he sentit, al públic li ha encantat el treball actoral. Em quedo amb això, ja que és el que més he buscat en aquesta obra: la creació i el treball interior de cada personatge: d'on venen, on van, quines relacions s'estableixen entre

ells, quins són els seus objectius, per què fan el que fan...


CC Tens més projectes al cap?

RS Potser sí; tinc alguna coseta entre mans. A veure si es pot materialitzar.

CC Així ho esperem! Enhorabona!

L'equip artístic:

D'esquerra a dreta, Joyce Berengué (actriu nova a la casa), Adrià Puig, Mar Simó, Àuria Amat (regidora), Maria Capellà, Roger Serra, Cati Sesé i Víctor Hom. Falta en Joan Amat com a tècnic de llum.

Comments


bottom of page