top of page
Buscar

PROTAGONISTES

Aquest MAIG destaquem i agraïm l'aportació artística de:GUILLEM PEIRE


Aquest cap de setmana passat hem pogut gaudir de l'obra de teatre:


"SENYOR MEU" de Norman Krasna


Conversem amb el director:


CC Estàs content amb el resultat de l'obra?


GP Sí, estic molt content amb el resultat. Resumint, et diré que nosaltres hem sigut molt feliços preparant-la, el públic sembla que també ha sigut molt feliç i hem fet una cosa força maca. Per tant, no es pot demanar més.CC Com ha anat el procés d'assaigs?


GP El procés d'assaig el vam començar fa molt temps. A l'estiu passat ja fèiem les primeres temptatives. I dic això perquè primer vam començar a improvisar una miqueta abans de ficar-nos amb el text. Vam buscar els primers trets dels personatges, les relacions entre ells i, sobretot, l'estil. Aquest aspecte ens preocupava molt perquè no és fàcil trobar l'estil pertinent per fer aquesta mena de text, ja que és un text sofisticat, aparentment senzill, però tot té un doble sentit.

Ara bé; vam començar a treballar el text quan tothom ja el tenia. No hem fet ni un assaig amb el paper a la mà, cosa que al principi va espantar als intèrprets, però després ho han agraït molt. Estic enormement satisfet amb la resposta de la companyia, tant en el terreny artístic perquè s'han esmerçat tot el que calia per treballar de veritat i tenir cura de tots els detalls, com també per la relació entre ells perquè ha estat fantàstica.


CC Què t'ha semblat la reacció del públic? Era la que t'esperaves?


GP Ja m'esperava una reacció així. Fins i tot, no tanta. Penso que és una comèdia per riure una mica. Hi ha unes reaccions que ja me les esperava perquè soc un "gat vell" i sé què és el que pot funcionar amb el públic. Puc dir que la reacció del públic m'ha superat una mica i tot.


CC Tens algun projecte més al cap per realitzar properament?

GP Com a director, tinc un projecte que és de llarga durada i no serà per a la tremporada vinent perquè necessita molta preparació.

Com a actor, m'han ofert dos papers per a la temporada vinent i estic molt content!


L'equip artístic de l'espectacle.

Drets, d'esquerra a dreta: Oriol Bou, M. Dolors Moreno, Alfred Garcia, Sergi Hom (becari), Ruth Blanes.

Asseguts, Jordi Doncos (tècnic), Carme Adell, Guillem Peire i Pep Valls.

Comments


bottom of page