top of page
Buscar

PROTAGONISTES

Aquest OCTUBRE destaquem i agraïm l'aportació artística de




MERCÈ SESÉ


Conversem amb la directora sobre les seves impressions de la representació de l'obra "SARAJEVO" .


Dramatúrgies basades en "El diari de Zlata" de ZLATA FILIPOVIC i en la pel·lícula "Grbavica" de JASMILA ZABANIC








CC Estàs contenta amb el resultat de l'obra?


MS Globalment, sí, tot i que hi ha força aspectes millorables des de la meva tasca de direcció.


CC Què t'ha semblat la reacció del públic? Ha estat la que t'esperaves?


MS Atès que el principal aspecte a millorar hauria estat la durada de l'espectacle, la qual era excessiva, la reacció del públic ha estat molt més entusiasta del que m'esperava. Moltes persones m'han fet arribar valoracions molt positives, les quals agraeixo profundament i també he tingut la sort de rebre força crítiques constructives que m'estan ajudant a reflexionar.









Imatges de SARAJEVO 1 ("El Diari de Zlata")




CC Com ha anat el procés d'assaig? Estàs satisfeta de la companyia?


MS Durant els mesos que he treballat amb els diferents equips d'intèrprets - les famílies, grups d'amics, adolescents, joves, dones... - i amb els personatges que anaven solts, el procés ha estat excel·lent perquè hem intentat imaginar com es devien sentir els habitants de Bòsnia durant la guerra i la postguerra. hem après junts i tothom ha aportat el seu bon fer per a la millora de les escenes.

En agrupar les escenes va ser més complicat perquè calia coordinar moltes persones alhora i tothom té els seus horaris i obligacions, com és lògic. En aquell moment, l'espectacle va prendre una dimensió molt gran.


Ara bé; no tinc paraules per agrair la implicació de la companyia i la bona avinença que hi ha hagut en tot moment juntament amb les ganes i l'esforç de cada intèrpret de donar el millor d'ell mateix/a en benefici de l'espectacle.


I també dono les gràcies als membres de l'equip tècnic que han estat al meu costat en tot moment i als dos ajudants de direcció - la Ruth i el Xavi - que han demostrat complicitat, capacitat crítica-resolutiva i paciència a parts iguals.







Imatges de SARAJEVO 2 ("Grbavica")





CC Tens algun altre projecte al cap per fer amb el jovent? O algun altre projecte teatral en general?


MS M'agrada molt treballar amb jovent i no descarto tornar-ho a fer. En aquest moment tinc diverses idees al cap, però necessito seguir reflexionant a fi de millorar alguns aspectes per als propers projectes.


CC Doncs et felicitem per haver pogut tirar endavant aquest projecte que et feia tanta il·lusió i gràcies al qual tots hem recordat i escoltat testimonis d'una guerra que va passar tant a prop i fins a la propera!






Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page