top of page
Buscar

Secció Cor A Tempo


Us oferim una crítica del concert d'un espectador que es diu Josep Pla acompanyada d'un reportatge fotogràfic.


“El concert del Cor A Tempo del dissabte passat va ser un esdeveniment molt destacat.

El seu Director, en XAVIER PAGÈS, va presentar un excel.lent repertori que es pot qualificar d’eclèctic, exigent i profundament emotiu.Van interpretar peces originals i de gran dificultat i van demostrar el treball intens que el Cor ha fet durant tot el curs.


Algunes peces van ser acompanyades per músics professionals, com el violoncel·lista GENÍS PAGÈS, fill del director, i la "Little Jazz Mass" va comptar amb un trio de piano, baix i percussió.


També, la cantaire CRISTINA MARTÍNEZ va destacar com a solista en una de les peces, interpretant-la de manera excepcional.L'escenografia, molt ben pensada i creada pel XAVI SEGÚ - president d’El Cercle de Gràcia - i el LEO QUINTANA va complementar perfectament la música, creant una experiència visual i auditiva molt rica.L'ambient va ser càlid i acollidor i es notava una clara connexió entre el cor i el públic.


El cantaire del cor, ARTUR HUGUET, va fer una presentació molt acurada i amena.


La gran assistència va mostrar el suport de la comunitat i va omplir l'espai d'energia positiva.


En resum, va ser un excel·lent tancament del curs musical i va deixar una impressió molt positiva en tots els assistents”.Per acabar el reportatge, ens fa il·lusió passar-vos els enllaços de la "A little Jazz Mass", la peça clau del concert.KYRIE


GLORIA


SANCTUS - BENEDICTUS


AGNUS DEI

Kommentare


bottom of page