top of page
Buscar

Secció Esports: Billar


JORNADA DE BILLAR: DIUMENGE, 9 DE JUNY


Preferim destacar la paella, per començar el reportatge ja que, com sempre ens recorda el JOAN AMAT, el més important és promocionar el gaudi, l'aprenentatge de l'esport i passar-s'ho bé junts. Guanyar o perdre, en el nostre context, té una importància relativa.


El PEP PLANAS i l'ISIDRE COMELLAS es van esmerar a cuinar aquesta paella per dinar la qual, només veure-la, ja ens imaginem que era boníssima.


Durant la Jornada, es van establir els premis següents amb la idea de compartir-los amb el grup.


  • 25 caramboles : 6 cerveses

  • 50 caramboles: 12 cerveses

  • 69 caramboles: 1 ampolla de cava

  • 100 caramboles: 2 ampolles de vi

  • 125 caramboles: 3 ampolles de vi

  • 150 caramboles: 2 ampolles de vi i 2 ampolles de cava



Aquests jugadors són els que van fer el màxim de caramboles durant la Jornada.

D'esquerra a dreta: ALFONSO BLANCO, JORDI TAYÀ, PEP PLANAS, JOAQUIM RUBIO, ISIDRE COMELLAS i GERARD BADIAS. Uns cracks!


D'entre ells, en JOAQUIM va ser el que va fer MÉS caramboles SEGUIDES!


Respecte al CAMPIONAT SOCIAL, el Joan ens explica que, un cop s'obté la classificació final, hi ha partides amb l'opció de pujar o baixar de categoria. Per exemple: els qui tenen menys punts del grup A juguen contra els qui tenen més punts del grup B.


La parella ALFONSO i GERARD ja han jugat i l'ALFONSO baixa a la B i el GERARD puja a la A.


Queden pendents les partides del JORDI TAYÀ contra el BERNAT FÀBREGUES per establir a quina categoria aniran.


Respecte a la temporada vinent, el Joan ens recorda que el pròcim dimecres dia 26 hi haurà assemblea de Billar on es decidiran els 3 + 1 possibles campionats: les dates i les modalitats.


D'aquests 4 campionats, ja hi ha dues modalitats acordades:


  • 30 entrades (30 vegades que inicies la jugada fins que falles. Si dintre d'aquestes 30 entrades, un jugador fa una carambola a 3 o més bandes, té un marcador específic. Quan s'arriba a 5 caramboles com aquestes, suma 1 punt. Si arriba a 10 caramboles com aquestes, suma 2 punts. El repte no és tant guanyar el campionat, sino ser capaç de fer aquest tipus de caramboles.




El Joan insisteix en dir que la prioritat és passar-s'ho bé entre els companys. En aquesta foto, es veu clarament com el Bernat, el Pep i l'Alfonso estan guiant en Jordi Pinyol a l'hora de tirar perquè pugui fer una bona carambola.


Quedem que ens explicarà què s'ha decidit a l'assemblea i em recorda que torni a recomanar a les NOIES que s'animin a venir a jugar al Billar i que parlin amb ell mateix o amb la SÒNIA GUALLAR.




Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page