top of page
Buscar

Secció: Teatre: FESTA DE CLOENDA


Aquesta colla tan maca ens van fer la presentació de la Temporada següent 2024/25.


Van llegir, amb bon gust, les ressenyes que els directors i directores havien escrit per presentar els seus projectes teatrals.


D'esquerra a dreta:


CARLA VILARRÚBIA, LLUC TORRECILLAS, NORA ALCAIDE, PAULA GRÀCIA,

ANNA BELLOT, ANNA CLIMENT, LLUC FÀBREGUES (com a veterà del grup),

BLAI PICANYOL i MIQUEL SAINZ.


Abans, vam tenir el plaer de visionar el Resum de la Temporada molt ben preparat per l'ORIOL BOU i vam fer un repàs de totes les obres d'enguany.


Us l'oferim:


A continuació, la Junta de Teatre ens va preparar un joc de preguntes sobre les obres de teatre de la temporada i ens van donar quatre opcions de resposta.


Van sortir una vintena de voluntaris/es a participar-hi. Cada jugador, individualment, recollia un escuradents per cada encert.


Al final de les preguntes, es va fer el recompte dels escuradents de cadascú, es van reaitzar els desempats pertinents i el guanyador final va ser el LLUC TORRECILLAS. Se li van regalar 2 entrades per la temporada vinent. Enhorabona! I això que era dels més joves!

Després vam pujar a la capella a fer un berenar de germanorEn aquestes fotos podem apreciar l'alegria en l'ambient... i la gana de la gent!


Érem una cinquantena de persones i vam passar una bona estona plegats!


Acabem aquest reportatge dedicant unes fotos al públic més veterà que tenim al nostre teatre. Sempre que poden ens acompanyen i ens fan costat. MOLTES GRÀCIES!La ROSA BENAGES acompanyada de la seva filla CATI SESÉEl NAZARI FABREGAT i la REMEI FERNÁNDEZ acompanyats de la seva filla TANTI.

Una altra de les filles, la REME també va venir a acompanyar-los.

Comments


bottom of page