top of page
Buscar

SOM, PENSEM, DIEM, RECORDEM...Aquest FEBRER destaquem i agraïm l'aportació artística de:


XAVI SEGÚ


Els dies 10, 11 i 12 hem tingut l'oportunitat de gaudir de l'obra


"I TU EM RECORDARÀS" de


François Archambault


Conversem amb el director:


CC Estàs satisfet amb el resultat de l'obra?


XS Molt i per molts motius. El primer és que ha vingut molta gent a veure-la i això és molt bonic. En segon lloc, tinc la sensació que les coses estaven ben fetes i treballades i aquest és sempre el meu objectiu quan m'hi poso. Et poden agradar més o menys (el guió, les interpretacions, la proposta escènica...) però eren les que jo volia que fossin. I vam assolir l'objectiu de fer-ho bé.


De totes maneres, a mi, el resultat m'interessa en menor mesura que el procés.

Treballem durant molt de temps per a tres funcions. Estic molt content del resultat, però encara més de tots els assajos que ens han portat fins al resultat.
CC T'ha agradat com ha anat el procés de treball?


XS Molt, però és una pregunta una mica trampa. Com a director sóc jo qui he decidit què assajàvem i com ho fèiem en cada moment i soc jo qui vaig decidir amb quins actors comptaria. Si no m'agradés, tindria un problema molt gran...
CC Pots comentar un moment que hagi estat especialment complicat durant el procés i/o

que t'hagi fet patir?


XS Sempre contesto el mateix. Ho passo molt bé durant tot el procés excepte les últimes dues o tres setmanes on cal posar tota l'energia i esforços en intentar que allò que tinc al cap es converteixi en realitat. I és una part del procés molt estressant a tots nivells. No saps si hi arribaràs tan bé com t'agradaria o si funcionarà tot com ha de funcionar. Després arriba l'assaig general i, de cop i volta, ja torna a ser molt plaent.


CC Pots comentar un moment que hagi estat especialment bonic?


XS N'hi ha tants que no vull destacar-ne cap. Em quedo en el fet que l'equip humà ho ha passat bé i hem establert relacions molt boniques durant el procés. Per a mi era important treballar amb gent nova i això és un risc perquè no saps si t'hi entendràs bé. I ha estat meravellós. He treballat amb gent molt bonica.CC Fas autocrítica d'alguna cosa que creus que podries haver fet millor?


XS Sempre. Moltes coses es poden fer diferent i segurament millor, però ser director principalment significa escollir així que... Forma part de dirigir.


CC Ens comentes alguna anècdota divertida o curiosa que hagi passat durant els assaigs o

funcions?


XS Passa a totes les obres, però aquell moment en el qual la companyia comença a parlar utilitzant a tota hora frases de l'obra a mi em sembla preciós i molt divertit.
CC Quins projectes tens en el futur?


XS Hi ha molts textos que em semblen interessants, però encara no tinc clar quin és el que m'agradaria dirigir. Per altra banda, tinc peticions de socis que volen treballar amb mi i m'agradaria trobar un text on hi poguessin encaixar. Ja veurem...


CC Doncs moltes gràcies! Esperem que segueixis presentant projectes i motivant més actors i actrius. Enhorabona!La companyia

Drets: Maya Álvarez, Marc Cadafalch, Xavi Segú, Enric Escofet, Anna Turón,

Bernat Fàbregues, Clara Roig i Carme Adell

Asseguts: Guillem Peire i Mercè Sesé


fotos: elxavixavi_fotògraf

Comments


bottom of page