top of page
Buscar

UNA MICA DE PREMSA ROSA...



Ens hem trobat amb la nostra sòcia GINA TRANI que s’estrena com a mare i hem passat una bona estona contemplant el seu fillet NIL.


És un nadó realment preciós que mama amb tranquil·litat i li aprofita, atès que ha augmentat molt de pes des que va néixer el passat dia 9 de maig.


La Gina explica que se sent molt feliç, ja que el NIL és un fill molt desitjat i que ella sentia la vocació de ser mare des de sempre. Explica que el nen els deixa dormir força a les nits i demostra tenir bon caràcter. La felicitem i fem arribar l’enhorabona al TONI, la seva parella.


Ens comenta que el NIL va néixer per cesària i que ha passat unes setmanes una mica difícils, ja que estava molt adolorida i no se sentia en forma per agafar el nen a coll per canviar-lo o banyar-lo. Agraeix molt el suport de la seva parella, dels pares i dels sogres que han estat al seu costat.


Ara, en canvi, està recuperant la força i l’energia i, dia que passa, dia que es troba millor.

Reconeix que, tot i que la seva professió és ser mestra d’infants d’escola bressol, al principi estava una mica desorientada a l’hora de saber què havia de fer amb el NIL.

Li diem que tot el que li passa és habitual i que qualsevol emoció, sensació o pensament són lícits i propis de la revolució hormonal interna i del canvi de rol davant la vida.


I quan li preguntem si farà soci del Cercle al NIL, ens diu que sí perquè li fa molta il·lusió, perquè sent el Cercle és com a “casa seva” i, des de l’inici de l’embaràs ja s’ho ha imaginat així. I la seva parella, tot i no tenir vinculació amb l’Entitat, hi està perfectament d’acord.


I, respecte als seus plans, ens diu que encara no té clar on li tocarà anar a treballar quan acabi la baixa, però el que va veient cada dia més clar és que al setembre es reincorporarà a cantar amb Vivace.


I, naturalment, voldria sortir a l’Estel i que el NIL fes de mini pastoret, ja que per fer de Nen Jesús serà massa gran.


Ens acomiadem amb una abraçada i amb l’alegria de saber que veurem créixer el NIL, el qual ja forma part de la gran família del Cercle!





Comments


bottom of page