top of page
Buscar

Agrupament Escolta: CAMPAMENTS DE PRIMAVERAAmb aquestes cares de felicitat, els infants, joves i caps del nostre Agrupament van celebrar els CAMPAMENTS DE PRIMAVERA.


Els hem demanat un ràpport i us el transcrivim:


"Vam anar de campaments de primavera a la CASA DE COLÒNIES CAN PERE a Sant Pere de Ribes on vam gaudir de quatre dies fantàstics acompanyats d'aventures.Com cada d'any, es va plantejar un eix d'animació. Aquest any, els infants havien de rescatar una persona innocent d'una presó.


Es van "infiltrar" a la presó i van orquestrar una fuga per salvar una persona que havia estat empresonada per reciclar, considerat un dels pitjors crims pel govern corrupte.


El primer dia es va presentar l'eix i es van fer activitats de coneixença entre tot l'agrupament.El segon dia, cada unitat va realitzar la seva pròpia ruta i es va fer una excursió per la muntanya.


Aquella mateixa nit, es va realitzar el famós "túnel de la por" on els infants ho van passar molt bé.


El tercer dia vam seguir amb la història i per la tarda es van fer les mones.


En arribar la nit, vam fer una gran festa amb danses i cançons per cel·lebrar l'última nit de campaments.

Al matí de l'ultim dia es va realitzar la fuga de la preso i la recollida i ja vam tornar cap a Barcelona."Estem molt contents que hagi anat tot bé i que hagin pogut gaudir d'uns dies de natura, convivència i aprenentatges diferents dels que realitzen a casa o a l'escola.

コメント


bottom of page