top of page
Buscar

APRENENTATGE i BON AMBIENT




Aquest és el programa que vam poder assaborir el DIUMENGE 21 DE MAIG a la Jornada de Tallers. Com és habitual i consta en el Projecte Pedagògic de la Secció des dels seus inicis i ha estat ratificat successivament pels equips de directores i directors que s’hi han anat dedicant al llarg dels seus setze anys de vida, la mostra teatral que vam veure és una part de tot el treball que es fa a les sessions amb els infants i joves divendres rere divendres.


A més, es treballa la cohesió de grup, l’educació en valors, l’autoestima, la seguretat personal, el gust pel risc, la capacitat per improvisar, el foment de la imaginació, la capacitat de relaxar-se i interioritzar, la interacció entre el teatre i la vida, especialment a partir dels interessos de cada grup d’edat i, naturalment, en cada sessió es practiquen les diferents habilitats bàsiques per pujar a l’escenari: actitud corporal, moviment escènic i coreogràfic, dicció, projecció de la veu, vocalització, prosòdia, escolta activa, capacitat de reacció, memorització, comprensió de textos... mitjançant una metodologia activa i atractiva i vivencial.


Per tant, la feina de les directores i directors és essencial i aprofitem per agrair-la públicament tant a l’equip d’aquest curs 22-23 com a tots els equips anteriors sense els quals no hauria estat possible arribar fins aquí.

En el programa – molt ben dissenyat, per cert! - que encapçala el reportatge, podrem recordar o llegir de nou els títols, les sinopsis i els noms dels integrants de cada grup.


Ara us presentem una selecció de fotografies de cada taller.




Taller 1



Taller 2




Taller 3




Taller 4




Taller 5



Abans de tancar aquest article, us recordem que hem obert les preinscripcions per al curs vinent i us demanem que feu difusió dels nostres Tallers entre les vostres amistats. Trobareu el formulari per fer-ho al mateix correu d'aquest +CERCLE 84è.


ENHORABONA A TOTHOM I FINS BEN AVIAT!




bottom of page