top of page
Buscar

AQUEST DIVENDRES, ESTRENEM!


Comencem la temporada de teatre al Cercle amb un espectacle molt especial.

Es tracta de la genial comèdia "PEL DAVANT I PEL DARRERE" de Michael Frayn. Es va estrenar l'any 1982 a Londres i va guanyar el premi "Tony" . S'ha traduït a 28 idiomes i s'ha representat a 50 països. A Catalunya s'ha fet en 5 temporades en el teatre professional (1985, 1996, 2002, 2010 i 2018). És considerada com una de les comèdies més divertides i enginyoses que s'han escrit mai on la barreja entre la ficció i la realitat d'una companyia de teatre que assagen un vodevil, provoquen un seguit de situacions còmiques i diàlegs absurds que fan trencar de riure l'espectador. El nostre soci Eduard Doncos - també actor professional de teatre i doblatge - ens regala l'oportunitat de tornar a veure-la i a riure-la.



CONVERSEM AMB EL DIRECTOR

CC Per què et fa il·lusió presentar aquesta obra i què significa per a tu?


ED Doncs, en primer lloc, és una obra que em fa molta il·lusió perquè va tenir molt èxit en el seu moment, quan la va muntar el meu pare fa trenta-quatre anys. Un altre motiu molt important és per fer un petit homenatge als meus pares - la Francina i el Jordi -, al Pere Ventura, a la Sílvia Morillo i al Fernando Sesé. I crec que era el moment oportú de tornar-la a fer després de trenta-quatre anys.


CC Com et sent pocs dies abans de l'estrena?


ED Doncs estic molt content i, alhora, espantat. El procés ha sigut llarg; això ja ve d'abans de la pandèmia. No la vam poder estrenar l'any passat per diverses qüestions i, finalment, aquest any sí que l'hem pogut fer amb temps i tot plegat. És una obra que fa respecte perquè hi ha moltes coses a controlar i ha de funcionar tot. L'escenografia és molt complexa, hi ha moltes portes, entrades, sortides... És un vodevil "a lo grande" , un vodevil per excel·lència. És una de les millors comèdies que s'ha fet mai. Crec que ens en sortirem i la gent s'ho passarà molt bé.



Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page