top of page
Buscar

COMPANYIA DE DANSA “ENÈSIM”: ESPECTACLE “RETORNÈSIM”Amb aquesta energia i entusiasme, el grup de dansa “Enèsim” va començar l’espectacle. Va ser la carta de presentació. Els/les dansaires portaven el nom escrit a l’esquena i això ens va ajudar a reconèixer-los. Alguns/es havien seguit en contacte amb el Cercle i d’altres feia anys que no venien i s’havien tornat a ajuntar per tirar endavant aquesta meravellosa iniciativa.


Amb el segell inconfusible del creador de les coreografies i històric director, LEO QUINTANA, van anar desplegant un seguit de balls provinents dels diferents espectacles realitzats durant 15 anys.


A l’entrada de la sala de descans hi havia uns llistats amb els noms dels balls estrenats per la companyia i el públic votava els seus tres balls preferits a l’urna. El programa definitiu de l’espectacle es confegia, doncs, a partir de les demandes del públic.


En un moment donat de la seva trajectòria, els/les membres del grup van necessitar aturar l’activitat per dedicar-se a les seves vides privades i professionals i, deu anys més tard, es van tornar a trobar i van celebrar les “bodes de plata” del grup. I aleshores se’ls va ocórrer presentar aquest espectacle. Com que han necessitat uns mesos per preparar-lo, l’aniversari s’ha convertit en “25 + 1”.


Ball: "Les muses del Palau"

A més de tota aquesta feina, van preparar una magnífica exposició sobre el grup a la Sala de Descans amb rètols, programes, fotografies i vestuari. Una meravella!


La impressió general de la companyia és que s’ho van passar molt bé durant tot el procés i que, malgrat l’esforç físic i de temps invertit que ha suposat, l’experiència de retrobar-se i tornar a ballar plegats ha valgut la pena!


En acabar l’espectacle, el LEO va convidar a pujar a l’escenari els descendents de la companyia: un total de 36 fills/es i una neta. Déu n’hi dó!

I, com no podia ser d’altra manera, van bufar un pastís d’aniversari.


TOT VA SORTIR RODÓ!


Comentarios


bottom of page