top of page
Buscar

Consell Directiu: OBRES DE MILLORA
Dijous passat, dia 4 de juliol, el Consell Directiu va enviar aquest correu a tots els socis i sòcies per explicar una sèrie de novetats.


El reproduïm de nou perquè ens sembla molt important que arribi la informació:Benvolguts socis/es,


Al Cercle estem d'enhorabona!


Estem a punt d'acabar una nova temporada d'escenari i l'any ha estat molt potent tant per la quantitat de gent que hem portat a platea com per la varietat d'espectacles que han trepitjat escenari.


Sabem que l'escenari és un dels espais més importants de la casa i Consell Directiu ha decidit realitzar una sèrie de millores a l'espai.


Durant la segona quinzena de juliol, l'espai estarà tancat per tal de poder efectuar 3 operacions importants: Canviar les portes del fons de platea per portes insonoritzades (necessari per a complir amb la normativa acústica, però també per millorar l'accés a l'espai i reduir la molèstia dels cops de porta a qui estigui ocupant l'espai), canviar els dos aparells d'aire condicionat de platea pels més silenciosos del mercat esperant millorar les condicions de l'espectador tant a l'estiu com a l'hivern i pintar la caixa escènica (terra, lateral i fons) de negre posant solució a una reivindicació històrica de molts de vosaltres i deixant l'escenari en perfecte estat de revista.


Aquestes tres operacions es fan després de donar moltes voltes a quina era la millor solució en cada cas, trobant alternatives que poguéssim afrontar econòmicament i que, en tot cas, complissin amb la normativa.


Creiem, per tant, que la temporada vinent arrancarem en millors condicions per poder continuar gaudint d'aquest fantàstic teatre que tenim al bell mig de Gràcia.


Per comentar-ho o resoldre qualsevol dubte, com sempre, podeu escriure a consell@elcercle.cat.


Atentament,


CONSELL DIRECTIU

 

Comments


bottom of page