top of page
Buscar

COR CANTABILE: Km0 (CANÇONS ENTRE PARAULES)









Avui entrevistem la veterana cantaire de Cantabile ANNA ESCOLÀ i ens comenta alguns aspectes de l'espectacle que estan a punt d'estrenar.












CC D'on va sorgir la idea d'aquest concert?


AE La idea d'aquest concert va sorgir perquè, majoritàriament, cantem cançons en anglès i teníem ganes de cantar cançons en català, cançons que sentíem més properes i, d'aquesta manera, apropar-nos més al públic.

CC Com és que el presenteu ara tan a prop de Nadal?


AE Nosaltres intentem tenir un projecte per a cada curs i, habitualment, seguim el calendari escolar. Aquesta vegada vam voler tenir més temps i no acabar el projecte el juny passat. Volíem allargar una mica el temps de preparació i poder fer el concert tal com el desitjàvem.

Cor Cantabile, en una fotografia d'aquest estiu passat.

CC Com heu fet la tria del repertori? Us acompanyareu amb les coreografies com és habitual?


AE L'hem decidit a partir de les preferències de les noies. Cadascuna de nosaltres va proposar algunes cançons que ens agradessin per algun motiu - pel missatge, pel moment vital amb què relacionàvem la cançó o pel seu ritme, caràcter... -. Vam fer una tria entre les que ens agradaven més i vam valorar la facilitat perquè ja teníem l'arranjament muntat. Hem de pensar que les cançons en anglès, com que es canten més habitualment, pots trobar més material d'acompanyament a internet. En català no hi ha tant material i havíem de ser realistes amb què teníem. Hem combinat les nostres preferències amb el material disponible.

Aquest any no farem tantes coreografies. Hem apostat per un concert més estàtic de cos, amb més connexió amb el públic per explicar què sentim. Hem donat més pes a l'escenografia i no tant a la coreografia.


CC Feu una proposta escenogràfica, doncs?


AE La proposta escenogràfica d'aquest any està molt vinculada a les paraules que surten a les cançons. Avui preferim no revelar com serà l'escenografia perquè sigui una sorpresa per a la gent que ens vingui a veure. Té relació amb les paraules i com s'entrellacen entre elles.


CC Doncs, molt bé, Anna! Us desitgem uns bons assajos finals, que resulti l'espectacle tal com l'heu somiat i que vingui molta gent!



Pots aconseguir les entrades aquí.


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page