top of page
Buscar

COR CANTABILE "KM0: CANÇONS ENTRE PARAULES"


Van començar el concert amb "El rossinyol" Flauta: Ari Cornadó Solista: Mireia Fowler

Fa dos caps de setmana vam gaudir d'un magnífic concert del Cor Cantabile. Us n'oferim un reportatge amb fotografies d'en Joan Feixas i una entrevista amb l'altra cantant degana del grup: ALBA MAS.


El repertori que van interpretar era el següents:

Rossinyol

En Peu de Guerra

Quan tot s'enlaira

Pa amb oli i sal

Cant de lluita

Abril del '74

Didi

Vestida de nit

Louisiana o els camps de cotó

Jo mai mai

Una altra manera de viure

Agafant l'horitzó

Coti x Coties

CC Esteu contentes amb els dos concerts?


AM Estem molt contentes, hem pogut gaudir-los molt i la reacció del públic ha estat increïble. Tothom ha dit que li havia agradat molt i això ens ha omplert moltíssim. Hem vist que tota la feina feta ha tingut una recompensa i això és el millor que hem rebut per donar-nos energia i seguir endavant amb nous projectes.


Solista de la cançó "En peu de guerra": Montse Venrell

CC Podeu compartir-nos un moment especialment emotiu?


AM Va ser quan va baixar el teló després del primer concert. Totes saltàvem d'alegria. Estàvem molt emocionades perquè ens ho havíem passat molt bé. Vam aconseguir que els nervis no ens fessin una mala passada i ens vam fer una gran abraçada grupal. Vam coincidir en que havia valgut la pena tot l'esforç realitzat i que havia sigut preciós. Va ser un moment molt màgic de tornar a estar juntes i veure que tot havia funcionat.



CC A més del tradicional Concert de Nadal compartit amb els altres dos cors del Cercle, quins projectes de futur teniu entre mans?


AM Aquest dissabte dia 16 anem a fer el concert al "Vilosell", a la primavera anirem a l'Hospitalet i estem tancant alguna actuació més.


La cantaire Clàudia Feixas pintant un clavell en al·lusió a la cançó de Lluís LLach ("Abril 74")
La cantaire Laura Cornadó recitant el poema "Paraules del vent" de Joana Raspall

AM Abans d'acabar, voldria posar en valor el gran esforç que han fet les noies que no havien participat mai en cap espectacle amb CANTABILE. Són moltes i, des del primer dia han tingut una gran implicació, ganes i il·lusió amb la Coral. Hem construït un equip increïble. Aquest concert és molt especial per a elles. És un concert que hem fet amb les aportacions i l'esforç de totes i per això ha tingut tan bon resultat.


Una imatge final del plafó amb les paraules creuades que les cantaires anaven completant al llarg del concert.
Percussió: Martí Pareras Piano: Daniel Giró I, naturalment, agraïm el talent i la dedicació del director: GERARD IBÁÑEZ

MOLTES GRÀCIES A TOTES VOSALTRES!


Aina López Ferrer Alba Mas Bassas Anna Escolà i Llorens Ari Cornadó Restoy Clara Hevia Aranguren Clàudia Feixas Berges Elena García Giménez Laura Cornadó Restoy Laura Vives Rosàs Marta Barros Segura Marta Sala Otín Meritxell Bou Tanyà Montse Venrell Ferré Mireia Fowler Buxaderas Mireia García López Núria Martínez Sellarès Patri Fernández Nogueira Sara Calveras de la Portilla


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page