top of page
Buscar

CORALS DEL CERCLE: CONCERT DE NADAL

Una altra de les tradicions més arrelades i esperades del Cercle és el Concert de Nadal. 


Els nostres tres cors - A Tempo, Cantabile i Vivace - ens van oferir una mostra del seu repertori i, en acabar, tots junts i amb el públic vam cantar "El noi de la mare".
L'acte va començar amb la simpàtica i eloqüent presentació a càrrec de l'Artur Huguet, cantaire de  A Tempo.A continuació, el cor CANTABILE ens va oferir una mostra d'unes quantes cançons del seu darrer espectacle "KM0 CANÇONS ENTRE PARAULES".Us oferim el video de la cançó més nadalenca del seu repertori: una curiosa i moderna versió de "Les dotze van tocant".La segona coral que va actuar va ser A TEMPO i ens va oferir una selecció de les peces del repertori que estan preparant actualment. En un parell de cançons van tenir uns acompanyants excepcionals: el mateix director XAVIER PAGÈS al piano i el seu fill GENÍS PAGÈS al violoncel. Una meravella!


Us oferim un fragment de vídeo d'una adaptació de l'espiritual negre "Vos sou Senyor". La solista és la CRISTINA MARTÍNEZ.I, finalment, VIVACE va pujar a l'escenari i van interpretar un parell de cançons de l'espectacle "Freedom" i després unes altres cançons treballades amb la nova directora.Us oferim un fragment de vídeo amb la cançó "Try Everything" de Sia Furler, Tor Erik Hermanses i Mikkel Eriksen
I, per acabar, una imatge de la nova directora de VIVACE, JOANA CAMPO.

Comments


bottom of page