top of page
Buscar

DISFRESSES, LLAMINADURES, TEATRE

"CARNESTOLTES, QUINZE VOLTES

I DILLUNS DE MÉS A MÉS.

CADA DIA FOSSIN FESTES,

LA QUARESMA MAI VINGUÉS!"




L'Huracà Juvenil es va encarregar de l'organització de la festa.


Vam assistir-hi una cinquantena de persones i vam passar una estona molt agradable.





Parlem amb l'Àuria Amat i la Júlia Fàbregues com a representants de la secció.


CC Com us heu organitzat?

JF Teníem ganes de fer un espectacle propi, però ens vam veure justos de temps i vam agafar l'oferta que ens va fer la Mercè Sesé de dirigir-nos un espectacle infantil.

Les llaminadures ens les va donar el J. A. Torralba, conegut com el "Torri", president de les Colles de Sant Medir.


AA M'he ocupat de la producció i he procurat repartir la feina entre tots: organització de la festa, vestuari de l'obra, escenografia, atrezzo...

Els de Sant Medir també ens van donar les bosses per a les llaminadures.



JF i AA Al final, vam decidir no donar premis a les disfresses, ja que tots els infants estaven molt macos i eren disfresses bastant semblants de dificultat i no ens va semblar just donar cap premi i no volíem que cap nen/a se sentís malament per no haver guanyat res.


CC Com valoreu el resultat de la festa?

JF Estem satisfetes de com va anar, ens ho vam passar molt bé fent l'espectacle, la gent ens va dir que s'ho havien passat súper bé i tenim ganes de repetir l'any que ve.


AA Estic molt satisfeta, m'ha agradat veure com ha anat tot el procés, hi ha gent que ens ha donat un cop de mà i estic agraïda a la gent del grup perquè s'han esforçat a ser-hi tot i tenir exàmens. Els tècnics han estat genials i els actors han estat capaços d'improvisar davant d'algun problema i tirar endavant.


CC Parlem amb la Mercè Sesé. Com és que et vas oferir a dirigir-los?

MS Perquè penso que tenim jovent molt capacitat per tirar endavant obres de teatre en format d'infantils i em semblava que, per Carnaval, era una proposta adequada.


CC Estàs contenta del procés i del resultat?

MS Molt contenta. Ha estat fet en un temps breu (3 setmanes!) i m'ha agradat molt treballar amb aquest grup de joves de l'Huracà. M'hi he sentit ben acollida. S'han mostrat receptius, disciplinats i han aportat idees i suggeriments molt valuosos per enriquir l'espectacle.

Voldria esmentar, especialment, la Laura Doncos i el LLuc Fàbregues perquè s'han estrenat com a tècnics de llum i so i han après d'una sèrie d'habilitats en un temps rècord! Han demostrat ser molt capaços.

Ja saben que, quan vulguin, hi podem tornar!


CC Doncs enhorabona a tothom i endavant amb el teatre i la festa!


I ara us deixem amb unes quantes fotos de l'obra:

















































L'equip artístic al complet.

Asseguts, d'esquerra a dreta: Nur Arrebola, Mireia Sust, Paula Miguel, Aina Salinas, Lluc Fàbregues, Júlia Fàbregues.

Drets, d'esquerra a dreta: Aixa Arrebola, Laura Doncos, Judit Gonzàlez, Pere Fàbregues, Marina Rubio, Jordi Doncos, Maria Quintana, Avo Buchaca, Àuria Amat, Mercè Sesé.

bottom of page