top of page
Buscar

EL BAR COM A LLOC DE TROBADA

El SOPAR DE CASTANYADA TAMBÉ VA SER UN ÈXIT!


Els 45 assistents al sopar vam gaudir d'una bona estona de conversa mentre vèiem les cues inacabables de persones de totes les edats - principalment joves - que entraven a fer el recorregut del "Túnel del Terror".

Una nit màgica de tardor...

Enhorabona a la MAR i als organitzadors del "Túnel".


DEMÀ INAUGUREM!






PINTURES DE CONFINAMENT


L'exposició "Pintures de confinament" està constituïda per un conjunt d'obres pintades pel nostre soci PEP PLANAS COMPTA realitzades, principalment, en ple confinament.


A principis de maig de 2020 va començar un calvari per a moltes famílies. Moltes d'elles es van haver de separar i viure allunyats per no posar en perill la salut dels seus membres.

Això li va passar al Pep ja que la seva dona i les seves dues filles van haver de marxar a viure fora de Barcelona. Elles podien seguir estudiant i treballant per internet, però el Pep no hi va poder anar perquè té una feina essencial i presencial.


I trobant-se en aquesta situació, va decidir tornar a pintar. Havia pintat de nen, però cap a l'adolescència ho va deixar.

Ara tenia temps i ningú que l'"emprenyés". I vinga pintar i pintar.


Va fer un quadre amb cares de gent del Cercle, gent amb qui ell tenia relació. Però, és clar, es va deixar moltíssima gent perquè al Cercle som més de 500 socis.


I també va pintar paisatges, bodegons i el que li passava pel cap.


Hi ha una pintura, però, que no és de l'època del confinament. És una pintura que va anar fent mentre seguia de prop el "Judici del Procés". Pretén reflectir els detalls i exemples que els testimonis policials anaven explicant durant la causa.











bottom of page