top of page
Buscar

EL CERCLE, PRESENT EN LES FORMACIONS DEL DISTRICTEDurant aquest primer trimestre, hem assistit a dues jornades de formació organitzades des del Districte de Gràcia amb les temàtiques següents.


Van ser espais de trobada i reflexió interessants i que tindran continuïtat:


  • Com fomentar la inclusió en les nostres associacions?

Resum: En el món divers i multicutural en què vivim, l'associacionisme té un paper fonamental per facilitar la inclusió de les persones en les dinàmiques i les activitats. El repte és saber on trobar-les i de quina manera engrescar-les a participar. Les entitats històriques de Gràcia -Lluïsos, Centre, Cercle i Orfeó - comentàvem que la immensa majoria dels seus associats/des són del barri i ens agradaria acollir persones d'altres procedències i cultures, però no se'ns acosten.


  • Les soledats no volgudes

Resum: Cada vegada hi ha més persones que viuen soles i se senten soles sense haver-ho triat. Entenem que l'associacionisme és un lloc de trobada important que facilita que les persones ens sentim acompanyades fent activitats que ens agraden. Ara bé; de quina manera podem millorar l'acompanyament dels nostres associats/des? Sabem si hi ha persones en els nostres grups que se senten sols/es?


Comments


bottom of page