top of page
Buscar

ENS VAM SENTIR MOLT A GUST!

La Junta de Teatre ens va preparar una Festa de Cloenda de la Temporada 21/22


Un grup de la secció de l'Huracà a punt per penjar la pantalla de les projeccions.


1) L'espectacle va començar amb un esquetx molt divertit: la veu enregistrada de la Sílvia Gómez donava instrucions contradictòries de normatives referents a la Covid i els membres de la Junta anaven de bòlit per obeir-les.


2) L'Huracà va interpretar la cançó "L'has ben cagat" del musical "El despertar de la primavera" de Steven Sater i Duncan Sheik.


3) Benvinguda de la Junta i la projecció de l'esquetx "Sí, servit!" inspirat en el grup Monthy Python interpretat pel Pau Arrando i el Marc Cadafalch, sota la direcció del Guillem Peire i amb la col·laboració de l'Olga Calvo de comptabilitat.


4) El quartet format per la Cris Vidal, la Carme Adell, el Rafel Gràcia i el Carles Torrecillas van cantar la cançó "Something stupid" de Franck i Nancy Sinatra.


5) Projecció del video amb el resum de la Temporada de Teatre 2021/22.6) El Sergi Hom ens va oferir la cançó "Dilema" del musical "Victor o Victoria" de Henry Mancini acompanyat al piano pel Guillem Peire.


7) El Jordi Medrano i la Txell Bou van interpretar la cançó "Maria" i el duet "Tonight" del musical "West Side Story" de Leonard Brenstein.


8) Els nois i noies de l'Huracà van presentar la temporada vinent:


OCTUBRE

21-22-23 SARAJEVO Dir: Mercè Sesé


NOVEMBRE

4-5-6

11-12-13 ROCKY HORROR SHOW Dir: Quim Fuster


DESEMBRE

17-18 L'ESTEL DE NATZARET Dir: Comissió Estel


GENER

7-8 L'ESTEL DE NATZARET Dir: Comissió Estel


27-28-29 EL LLAC DAURAT Dir: Carme Bigorra


FEBRER

10-11-12 TU EM RECORDARÀS Dir: Xavi Segú


MARÇ

11-12 CONCERT 120è

ANIVERSARI del CERCLE Dir: Montse Gràcia


ABRIL

15-16 HÈRCULES (musical infantil) Dir: Àuria Amat,

Júlia Fàbregues i

Sara Sainz

MAIG

5-6-7 TESTIMONI DE CÀRREC Dir: Xavier Vilajosana


19-20-21 NO ET VESTEIXIS PER SOPAR Dir: Rosa Martí


JULIOL

9 FESTA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA9) La Junta va interpretar la cançó "Imagine" de John Lennon en català amb una versió "sui generis" de l'última estrofa. Van tancar la seva intervenció amb uns agraïments a totes les persones que, durant l'any, han fet possible la temporada de Teatre.


10) Per acabar l'espectacle, el grup de l'Huracà van interpretar un resum dels temes del musical de "El petit príncep" d'Àngel Llàcer i Manu Guix.Els membres de la Secció que van actuar i col·laborar en la Festa.


Drets, d'esquerra a dreta: Marta Gimeno, Aixa Arrebola, Judit González, Lluc Fàbregues, Sara Sainz, Mireia Sust, Sergi Hom, Jordi Doncos, Pere Fàbregues, Marc Cadafalch.


Agenollades, d'esquerra a dreta: Nur Arrebola, Laura Doncos, Àuria Amat, Júlia Fàbregues, Tanit Diani, Paula Miguel.


A la foto hi falta l'Avo Buchaca.I, després de l'espectacle, ens vam trobar la taula parada amb un berenar excel·lent.


Estàvem tan ocupats xerrant i menjant que ens vam oblidar de fer fotos de l'ambient. Vam passar una tarda molt agradable!


Gràcies, Junta de Teatre, per la iniciativa i l'organització!Comments


bottom of page