top of page
Buscar

ESPECTACLE D'INICI DE LA TEMPORADA TEATRAL


Amb gran èxit de públic, hem estrenat la primera obra de teatre d'aquesta temporada 2023/24.


A més dels espectadors/es habituals de la casa, de les famílies i amistats, ha vingut molta gent atreta pel títol i la proposta.


L'equip de Comunicació del Cercle ha volgut preguntar l'opinió de l'espectacle justament a aquestes persones que no coneixien ningú de la companyia, tenint en compte que venien amb unes expectatives concretes, ja sigui perquè no havien vist l'obra i la volien conèixer o bé perquè l'havien vist i volien repetir.
CC Em podeu explicar què us ha sembla la funció?


PÚBLIC " Ens ha semblat molt bé, hem rigut molt i els actors són genials."


" Ens ha agradat molt: l'escenografia i la feina dels actors. No havíem vist l'obra, no ens esperàvem que fos tan llarga, però la veritat és que vam passar una bona estona. Quan veníem cap al teatre, sabíem que anàvem a veure teatre amateur, evidentment, però un cop allà, amb l'obra començada, no vam tenir en cap moment la sensació d'estar veient teatre amateur. Ens vam sentir com si estiguéssim a qualsevol teatre professional. Vam trobar que la feina dels actors era molt bona. Felicitats a la companyia!"


"Ens va entusiasmar. Amb un ritme trepidant que no va parar fins al final, ens va encantar. Els personatges estaven molt ben trobats, molt coherents i cadascú seguia, del principi al final, la seva línia. Ens ho vam passar molt bé i ho recomanem a tothom."


"Em va agradar molt, és molt divertida. Té un decorat molt complex. Els actors i actrius són els protagonistes perquè tot gira al voltant de les seves situacions. Els intèrprets estan molt bé. Em va cridar l'atenció l'actriu que fa de noia "simplona" sempre amb el mateix to i els mateixos moviments. M'ho vaig passar molt bé, tot i que ja l'havia vista."


" Pel davant i pel darrere: una obra de gran qualitat, ben cosida i travada. Ens ha agradat molt la posada en escena i la interpretació. Bona pel davant, sublim pel darrere. Moltes felicitats!"


Amb aquests ànims, la companyia es prepara pel segon cap de setmana de funcions.


Recordeu:

Divendres 22, a les 21H
Dissabte 23, a les 21H
Diumenge 24, a les 18H

NO US LA PERDEU!
Comments


bottom of page